Olimpic Snagov a ratat desprinderea, 0-0 cu Tunari!

mar, 07 septembrie 2021

Ieri s-a jucat ultimul meci din prima serie a Turneului ilfovean de Calificare U15, între gazdele de la CS Tunari și oaspeții de la Olimpic Snagov. Am avut bucuria să vorbesc cu antrenorul celor de la Snagov, Laurențiu Stan, cu care am abordat și alt subiect, cantonamentul efectuat recent, la Poiana Brașov.

”Sincer să fiu, am dominat partida clar, am avut 7-8 ocazii, elevii mei au lovit bara de două ori, am fost peste ei, ce mai! Din păcate, mingea n-a vrut să intre în poartă și meciul s-a terminat 0 – 0. Poate că am ratat desprinderea, însă nu-mi fac griji, suntem pe primul loc și sper să rămânem acolo până la final. În Competiția Elite, pe care o organizează Federația de Fotbal, se califică doar câștigătoarea grupei și vreau să cred că noi vom fi acea echipă. Pun toate aceste ratări pe seama oboselii din perioada pe care am petrecut-o la munte, pe faptul că au fost ceva alergări pe cărări abrupte, iar elevii mei au cam obosit un pic.

În privința cantonamentului, care a durat toată săptămâna trecută, vreau să spun că este pentru prima oară, în cei cinci-șase ani de când facem astfel de acțiuni, când copiii mei răspund cu bine la toate solicitările, fără să sufere vreo accidentare. Au avut spor în ambele antrenamente pe care le făceam zilnic, unul la 10:00, care era fizic, și unul la 17:00, unde încercam să punem la punct tactica în diferite situații. Sigur, și ambientul munților, atracția pădurilor de brazi, din Poiana Brașov, au contribuind la un entuziasm general. În plus, cei de la Vila Zorile, unde am fost cazați, ne-au acordat toată atenția.

Revenind la programul nostru, vreau să spun că am reușit să perfectăm și două jocuri amicale cu cei de la Școala de Fotbal Kids Tâmpa din Brașov, binecunoscută pentru buna organizare și performanțele obținute. În primul meci am făcut 1 – 1, cu fotbaliștii de la Olimpic Snagov, iar cu echipa de la Școala din Periș Eugen Nae am pierdut cu 2 – 3! Rezultate care m-au mulțumit și pot să spun că viitorul sună bine, la ambele echipe pe care le antrenez. În penultima zi de cantonament, în plimbătile noastre prin împrejurimi am avut bucuria să ne întâlnim cu echipa din Craiova, pregătită de Laurențiu Reghecampf, care ne-a încurajat și a fost de acord să facă și câteva fotografii cu noi.
Suntem acasă, cu forțe proaspete și spun că avem nevoie de așa ceva, pentru că sunt meciuri multe de disputat, și în Campionatul organizat de AJF Ilfov, cât și în Turneul U15, de calificare în Competiția Elite. Suntem pregătiți”!, ne spunea antrenorul Stan.

Comments are closed.