Mbappe: ”Trei puncte, două goluri, noaptea perfecta”! Nimic despre viitor…

lun, 30 august 2021

Mâine este ultima zi când se mai pot face transferuri internaționale, iar Kylian Mbappe nu vorbește nimic despre viitorul său. În ultimul meci din campionat, în deplasare la Reims, francezul a marcat cele două goluri ale echipei sale, care au adus alte trei puncte la Paris. ”Trei puncte, două goluri, noaptea perfecta”, a scris Mbappe pe contul său de Instagram, postând și o fotografie alături de Neymar și Hakimi.

Și ca un paradox, toată lumea își dă cu presupusul despre viitorul lui Mbappe, numai fotbalistul tace mâlc. Ba mai mult, a sărbătorit cu mare exuberanță marcarea celor două goluri, împreună cu colegii săi, fără să facă vreun gest care să fie interpretabil, iar pe 31 august se încheie Mercato.

Kylian Mbappe a respins toate ofertele clubului parizian, devoalându-și intenția de a se transfera la Real Madrid. Clubul madrilen a pus pe masa 170 de milioane de euro, cu 10 milioane de euro mai mult, față de oferta de săptămâna trecută. Antrenorul Pochettino s-a eschivat să dea un răspund, când a fost întrebat despre situația lui Mbappe: ”Nu am nimic de discutat, problema este a președintelui meu și a directorului sportiv”. La rândul său, căpitanul echipei, Marquinos, pe numele său întreg Marcos Aoas Correa, întrebat despre situația colegului său Mbappe, a spus:”Vrem ca el să rămână, este important pentru noi, ne va ajuta mult, dar aceasta este problema Consiliului de Administrație al clubului”, a declarat Marcos. Așadar, să așteptăm până mâine, ziua când francezul Kylian Mbappe trebuie să se decidă!

Niciun comentariu

adauga un comentariu