Exclusiv | Judecatoria Buftea certifica haosul de la AJF Ilfov | Comitetul Executiv si Presedintele Buhac sunt suspendati!

sâm, 26 iunie 2021

Daca cineva si-a imaginat ca lucrurile au intrat pe un fagas de normalitate la AJF Ilfov, s-a inselat amarnit.
Lipsa de profesionalism, amatorismul, diletantismul, intrigile, tradarile si interesele meschide de grup sunt doar concepte de management defectuos care continua sa loveasca in organizatia care administreaza fotbalul ilfovean.

La data de 06 Iunie 2021, Razvan Ardeleanu, Presedintele clubului ARD Snagov, nemultumit de evenimentele insalubre petrecute la Adunarea Generala din 20 Mai 2021, dar si de cele intamplate ulterior, a solicitat prin avocat catre Judecatoria Buftea emiterea unei Ordonante Prezidentiale pentru suspendarea hotararilor A.G. mentionate mai sus.

Totodata, Ardeleanu solicita si suspendarea hotararilor asa-zisei Comisii de Solutionare a Contestatiilor, comisie care stim ca si-a incheiat mandatul imediat dupa incheierea Procesului Verbal al respectivei Adunari generale.

Judecatoria suspenda, haosul continua

In 23 Iunie 2021, Judecatoria Buftea admiterea cererea formulate de Razvan Ardeleanu in Dosarul 18979/94/2021.
Mai mult decat atat,

Instanta dispune suspendarea Hotararii Adunarii Generale Extraordinare din 20.05.2021 a paratei (AJF Ilfov) si a Hotararilor Comisiei de Solutionare a Contestatiilor a AJF Ilfov pana la solutionarea dosarului.

Practic aceasta decizie dispusa de Judecatoria Buftea, suspenda alegerile organizate in data de 20 Mai 2021 in cadrul Adunarii Generale Extraordinare.

Ce se intampla in acest moment?

Prin decizia de mai sus, Presedintele Buhac si membrii Comitetului Executiv alesi in 20 Mai 2021 sunt suspendati din functii.
Respectiva suspendare pune in functie fosta conducere a AJF Ilfov pana la solutionarea Dosarului 18978/94/2021.

Decizia Judecatoriei Buftea poate fi atacata cu apel in termen de 5 zile de la publicare.
Din informatiile pe care le detinem, in cursul zilei de 28 Iunie 2021, Secretarul General Daniel Blagoe, va depune documentele necesare pentru intampinarea pentru solutia data de Instanta.
Asadar, haosul va continua…

Un lucru este cert

Daca anul trecut competitiile judetene de fotbal au trecut printr-un regres total cauzat de pandemia de Covid-19, incepand din aceasta primavara fotbalul are de suferit din cauza intereselor, a lipsei de profesionalism dar mai ales a amatorismului.
Daca Mitica Craciun a fost acuzat de faptul ca este “prea invechit pentru vremurile actuale”, de acum suspendatii Buhac & Co au reusit cu brio sa-si obtina doctoratul in amatorim.

Presedintele suspendat, Constantin Buhac, a convocat in cateva randuri Comitetul Executiv pentru diverse cause. Foarte interesant este faptul ca nicio sedinta a Comitetului Executiv nu a fost statutara din cauza lipsei de cvorum, majoritatea membrilor refuzand din diverse motive, temele de discutie propuse.
La aceste sedinte au participat doar Constantin Buhac, Iordan Chiriac – Liga 4 si Florin Stanescu – representant arbitri.
Aceasta “revolva tacita” trebuie sa dea de gandit membrilor afiliati, Presedintelui suspendat, Constantin Buhac, dar mai ales sustinatorilor acestuia.

Foto – Facebook, colaj

9 de comentarii pentru "Exclusiv | Judecatoria Buftea certifica haosul de la AJF Ilfov | Comitetul Executiv si Presedintele Buhac sunt suspendati!"
 1. Șeful instigatorilor dOMNUL mANEA spune:

  Când nu ești capabil sa înțelegi o sentința judecătorească, mai bine te abții domnu” mAanea ! Nu a fost suspendat președintele, au fost suspendate deciziile AG ! Cu alte cuvinte, iubitul tău Ardeleanu, a blocat temporar activitatea AJF, făcând rău tuturor membrilor afiliați, nu mai pune in cârca lui Buhac, faptul ca maimuțoii aia pe care ii susții, nu își văd decât propriile interese ! Buhac a convocat CEX cu toți cei care au fost aleși, inclusiv cei contestați, dacă jmecherii de carton, urmăreau interesul AJF, puteau sa ia decizii, sa vina cu propuneri, sa voteze, dar ei au refuzat sa semneze procesul verbal.
  […]
  PS
  Fotbalul in Ilfov va merge înainte, indiferent de interesele unora sau altora !
  Comentariu moderat!

  • Membru afiliat spune:

   Să înteleg că alegerile, inclusiv ale președintelui, au fost luate într-o altă Adunare Generală care nu face obiectul suspendării ?
   Și ce înseamnă executorie, cumva facultativ ?
   Nu aruncați cu pietre în Ardeleanu, pentru că el și-a securizat votul dat de cei care reprezintă cu adevărat structurile exclusive de copii și juniori împotriva celor care vor reluarea votului pentru că nu au fost votați (valabil și pentru vicepreședinți).
   Toți cei aleși ar trebui să-i mulțumească

 2. Mandita obs.federal spune:

  Incep prin a mi spune offul fata de cele petrecute pe meleaguri ilfone.Credeam ca totusi in ultimul ceas scapam de nea mitica,de nea nita,de nea nicu,de nea grecu,de nea stanescu,de nea mandita(mai nou)etc.Degeaba!!suntem ceea ce plantam.adica neghina.sa ajunga sa conduca o marioneta care nu i ajunge pensia,talonat de un gogosar libidinos,de un afacerist marunt,de un om fara coloana e prea mult?nunu este de neimaginat.Aftiati dupa ciolan,dupa functi,acesti”domni” fata onora calca peste tot pentru a si vedea visele marete intr un judet saracit de analfabeti,de amatori,de zdrente si prostituate.nu uitati ca meciul are si prelungiri si chiar lovituri de departajare.Va credeti invingatori gogosarule?chiar asa fane poenaru sa jubilam pe facebook?pai esti la pensie din observatori federali cred ca iti e foame grav.Sta la panda afaceristul pur sange care mai mult de faliment nu este bun pe nicaieri.o epava care a esuat in orice domeniu.Oare v a putea conduce destinele arbitrajului ilfovean?
  Ne vedem la buftea dl craciun.

 3. „Seful investigatorilor” cum cunoasteti atat de multe despre activitatea conducerii ajf, ar trebui sa stiti ca suspendarea PV – uli AG pana la solutionarea litigiului duce la suspendarea functiilor obtinute de catre toti candidatii, apoi daca tot cunoasteti asa multe amanunte aplecati-va inteligenta deosebita analizand modul cum au depus cei trei contestatari acele contestatii la ora 21. 00 dupa sigilarea actelor!!!!!!! , (asta daca nu cumva sunteti unul dintre ei) , modul de depunere al contestatiilor, modul cum au fost solutionate si mai ales modul cum a fost constituita acea comisie care si-a declinat competenta singura, apoi semnand decizii, faptul ca cel care a condus AG n-a depus actele de validare nici dupa 30 de zile iar apoi cand a facut-o a depus actele cu deciziile comisiei respective, tin Activitatea pe loc, nu actiunea prin care acel candidat isi apara votul obtinut, oricare ar fi fost in situatia lui proceda la fel de la Buhac la Loricelu , mai ales cand se contesta ceva ce nu este trecut in statut, iar decizia acelei comisii incompetente da o solutie legata de Hotararile AG, fiind nominal specificat in solutie desi in contestatia dl Porumbacu la adresa reprezentantilor copii si juniori acesta cere clar refacerea alegerilor totale la acest sector daca acele contestatii nu erau primite si apoi date spre judecare de catre dl Buhac comisiei nu se ajungea in aceasta situatie, NORMAL era sa fi fost depuse actele spre validare si apoi contestatarii sa mearga la Judecatorie avand termen 15 zile ptr a – si depune doleantele, restul numai bine daca ne dorim un AJF curat organizat si fara „Mitici” lasati oamenii profesionisti sa-si faca treaba nu sa primeze interesele, apropo poate cunoasteti si modul in care s-a organizat Cupa Romaniei, fara o Comisie de competitii validata, cum s-au facut legitimari si transferuri, cine a judecat cartonasul rosu din meciul (tur) de cupa disputat pe sinteticul de la crevedia desi era programat la Branesti, culmea este ca intr-o luna de zile s-au petrecut enorm de multe ilegalitati, desi ne-am dorit schimbarea

 4. Razvan Ardeleanu chiar el spune:

  Nea Gheorghe, vezi ca Razvatarul ala mic ți-a șparlit telefonul și scrie lucruri trăznite !
  Potolește-l ca ii vin năbădăiile și se vrea președinte !

 5. Membru afiliat spune:

  Cât de ușor este să arunci cu noroi ascunzându-te sub pseudonim
  Cred că toate aceste informații oferite de Ilfov Sport sau Pro sport ar fi trebuit cunoscute de toți membrii afiliați accesând site-ul AJF-FRF Ilfov. și nu de pe grupul de facebook creiat.

 6. Burghezu spune:

  Dezinformați in mare fel […], desii după modul de redactate al articolului, cu pare ca e scris de Ardeleanu însuși !
  In primul rând, Răsvan nu este președintele ARD Snagov, președinte este tatăl dansului domnul Gheorghe, a precizat chiar el asta de nenumărate ori pe grupul AJF !
  In al doilea rând, fosta conducere, […], nu poate fi repusa in funcție la AJF, întrucât Mitica și întregul CEX ( Chia așa nestatutar cum era el) și-au depus mandatele la începerea AG, ca atare sunt istorie !
  In al trei-le-a rând, au fost doua ședințe CEX, nu cateva, iar la prima, au fost prezenți toți membrii alesi, mai puțin Sange Nicolae ( absent motivat) din 7 prezenți au refuzat sa semneze procesul verbal 3 membrii, ceea ce face ca, prima ședința a CEX sa fie absolut statutara, întrucât au semnat procesul verbal 4 persoane din 7 prezente, adică atât de “dragul” dumneavoastră, Jumătate plus unu !
  Concluziile le poate trage orice membru afiliat de buna credință, este evident ca hotii striga hotii și combinatori acuza pe alții de combinații !

  Comentariu moderat!
  Ardeleanu blochează activitatea AJF pentru un moft personal, el care vrea sa fie reprezentant al cluburilor cu activitate exclusiva de copii și juniori, dar a făcut cerere de a înscrie in campionat o echipa de seniori, […] !

  • Membru afiliat spune:

   Atenție la limba română !!!
   Hotărârea instanței în dosarul 18979/94/2021 nu produc efecte retroactiv
   Citește cu atenție conținutul hotărârii
   Faptul că au fost ședințe de Comitet Executiv nu schimbă situația
   Este important ce e acum, o hotărâre de suspendare executorie
   Și apropo, sunt cumva Porumbacu și ” beleau” (nu-i știu numele, scuze) reprezentanții clubului la care muncesc, dacă spui că Ardeleanu nu o are ?