David Becham a pierdut în justiție numele echipei sale, Inter Miami!

joi, 07 ianuarie 2021

Clubul American de fotbal MLS Inter Miami, al cărui patron este fostul mare fotbalist englez David Beckham, trebuie să-și schimbe numele. Este decizia Biroului de Brevete din SUA, care a primit o sesizare și a admis că utilizarea numelui de Inter, de către echipa lui Beckham, este ilegală.

Dacă și cea de-a doua instanță dă același verdict, Beckham va trebui să găsească altă denumire clubului. Avocații lui Inter Miami au susținut că mai sunt și alte grupări care folosesc această denumire, SUA Inter Nashville sau Inter Atlanta, însă contestatarii, adică oficialii italieni de la Inter Milano, spun că aceste entități, Nashville și Atlanta, nu sunt formații profesioniste. Să mai spunem că Inter Milano are un drept de rezervare pe piața americană din 2014. În bogata sa carieră de fotbalist, englezul David Becham a jucat de două ori pentru o echipă din Milano, dar nu la Inter, ci la AC!

P.S. Ultima lovitură a lui Beckham, pentru echipa sa, pare să fie aducerea a două mari staruri, Luis Suarez și Lionell Messi, în vestiarul lui Miami. Cei doi au format un cuplu de succes, la FC Barcelona, cu care au câștigat nenumărate trofee…

Niciun comentariu

adauga un comentariu