Chiajna adună victoriile. Succes de moral cu FC Voluntari

sâm, 26 iunie 2021

Concordia Chiajna a câştigat astăzi un meci de verificare cu o grupare de primă ligă

Amical merge bine la Chiajna în perioada de pregătire a noului sezon de eşalon secund. După un reconfortant 4-0 cu o echipă de juniori, Sport Team, a venit, astăzi, un test cu adevărat relevant. Meciul cu FC Voluntari a adus o victorie la limită, importantă, scor 1-0, cu golul din penalty marcat de Hamza Younes. Claudiu Niculescu a început jocul în formula Aldescu – Palmes, L. Ion, Marc, Chereches – Anghelina, Biceanu, F. Sandu, Voicu – Llullaaku, Hamza, cu Silveanu – Borța, Manole, Stănică, Pintilie, Piper, N. Popescu, Balint, Puiu, Dușmanu, Atomei, Cocoș și Mocanu intraţi pe parcursul jocului.

Testul verii, cu FCSB

Concordia va continua săptămâna viitoare seria jocurilor de verificare în cadrul unei întâlniri cu o altă formaţie de primă ligă. Va fi, de fapt, testul verii pentru Claudiu Niculescu şi echipa pe care o antrenează în disputa din 1 iulie cu FCSB. Datele clare ale jocului vor fi stabilite în perioada imediat următoare.

Lot conturat la Chiajna

Concordia a avut parte de o campanie consistentă de achiziţii şi în această vară. Conducerea clubului a mizat pe o serie de jucători cu experienţă, Marian Anghelina, Palmeş sau Adrian Voicu, alături de câţiva tineri de certă perspectivă. Vor mai fi maximum trei veniri la echipă în perioada următoare pentru a contura un efectiv capabil, în sfârşit, să realizeze obiectivul revenirii în prima ligă.

Comments are closed.