Caragiale, versiunea 2021 | Comisia de validare primeste “rosu direct – fault grosolan si eliminare”! | Jenant…

vin, 28 mai 2021

Ceea ce se intampla in aceste zile la nivel de organizare a AJF Ilfov sfideaza orice spectacol care pune in scena una dintre operele lui I.L. Caragiale.

Asa cum IlfovSport.ro a prezentat in exclusivitate zilele trecute, Presedintele ales, Constantin Buhac, a decis convocarea Comisiei de validare si numarare a voturilor, stabilita in Adunarea Generala extraordinara de alegeri, in vederea solutionarilor contestatiilor depuse, in timpul si dupa A.G., de Nita Marin, Grecu Constantin, Tanasa Mugurel, Serban Marius si Porumbacu Mugur.

Comisia respectiva, s-a intrunit intr-un local-restaurant-terasa-gradina din Buftea(!), si-a hotarat urmatoarele:

“1. Comisia mai sus-mentionata nu are calitatea de a solutiona contestatiile;

2. Comisia trebuie constituita de catre Comitetul Executiv conform regulamentelor in vigoare.”

Daca pardalnica de Comisie s-ar fi oprit la punctul 1, si ar fi motivat acest lucru cu un articol de Lege sau Statut, ar fi fost absolut regulamentar. Iar membrii comisiei ar fi beneficiat de respectul tuturor membrilor afiliati, inclusiv al nostru, dar mai ales al opiniei publice.
Dar…  asistam cu stupoare la o piesa de teatru pusa prost in scena.

„Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”, I.L. Caragiale, 1884

Desi isi declina calitatea de solutionare a contestatiilor respective, Comisia se umple de respect venind, “in acest sens”(!!!), cu urmatoarea propunere:

“Convocarea Adunarii Generale Extraordinare in vederea alegerilor pentru functiile de: doi vicepresedinti si un reprezentant copii si juniori, in ideea finalizarii constituirii Comitetului Executiv.”

Oameni buni! Membrii ai Comisiei! Va umpleti de ridicol!!!

Jigniti inteligenta opiniei publice si a celor care va sustin!!!

Va intrebam doar retoric…

Daca v-ati declinat competenta, ce articol din Statul va da dreptul de a propune?

Prevede Statutul AJF Ilfov, sau vreo Lege din Romania, Europa, Univers, ca o comisie de validare si numarare a voturilor sa poate convoca Adunarea Generala Extraordinara?

De ce convocati Adunarea Generala Extraordinara pentru alegerea in functie a 2 vicepresedinti?

De ce convocati Adunarea Generala Extraordinara pentru alegerea in functie a unui reprezentant copii si juniori?

De ce nu invers? A unui vicepresedinte si a doi reprezentanti la copii si junior?

Dar de ce nu convocati o petrecere la Olimp? Sau… pe Olimp?

“Minunea” de Comisie incheie apoteotic…

“Prezentul proces verbal a fost intocmit in patru exemplare, azi 28.05.2021, cate unul pentru fiecare membru al Asociatiei Judetene de Fotbal.”

Patru membri? Parole d’honneur!

Mai domnilor “musterii”, va aducem aminte ca Asociatia Judeteana de Fotbal Ilfov are peste 45 de membrii, 44 dintre acestia au fost si v-au creditat cu votul la alegerile din 20 Mai 2021.

Car’vasazica, jenant Monser…

Blestemul care bantuie peste fotbalul ilfovean pare sa nu aibe sfarsit.
Acolo sus, cineva caruia ii pasa de acest fotbal, si-ar putea indrepta atentia catre acest teatru ieftin, prost pus in scena. Pentru ca mai apoi, cu toate piesele la vedere si in detaliu, ar implementa solutia corecta, eficienta, inteleapta…

Cristian Manea

3 de comentarii pentru "Caragiale, versiunea 2021 | Comisia de validare primeste “rosu direct – fault grosolan si eliminare”! | Jenant…"
  1. Anteprenorul spune:

    Felicitări domnule Manea! În sfârșit cineva are curajul să scoată la iveală mârșăviile clasei politice! Partidul conducător al Ilfovului a decis el, cu de la sine putere, că trebuie să pună un președinte, că așa vrea el, că trebuie să pună doi vicepreședinți ( neamuri pnl- iste) că așa vrea el , cu toate că nu s – a făcut niciodată cunoscut prin a aloca ceva bani pentru AJF Ilfov. Dacă a zis apropiatul dlui președinte CJ Ilfov că îl vrea pe cumnatul său Președintele AJF- ului, a zis: ok, așa facem, dar îl pun și eu pe nepotul lui nea Gelu de la Cernica, vicepreședinte, că doar suntem cumetrii! Și uite așa au bătut palma și au pus de alegeri deocheate. Rușine domnilor! Cei doi trompetisti care țipau alături de Buhac, acum sunt contestatari. Dacă culoarea partidului e galben, voi v- ati murdărit tot cu ceva galben și anume- mult căcat….Caragiale s- ar fi sucit în mormânt dacă vă auzea!

  2. Pescarul spune:

    “Ei! Acu aveţi puţintică răbdare… (cătră Farfuridi.) Scurt, stimabile, scurt, dacă mă iubeşti: dorinţa adunării.”

  3. Farfuridi spune:

    NAE CAȚAVENCU (întrerupându-l lătrător) : Nu voi, stimabile, să știu de Europa d-tale, eu voi să știu de România mea și numai de România… Progresul, stimabile, progresul! În zadar veniți cu gogorițe, cu invențiuni antipatriotice, cu Europa, ca să amăgiți opinia publică…