Zsolt Gyongyossy este noul preşedinte de la FC Voluntari! Vezi ce schimbări s-au făcut!

lun, 09 noiembrie 2015

Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la FC Voluntari este Zsolt Gyongyossy, cel care a adus câteva rezultate impresionante pentru atletismul românesc. Soţul Gabrielei Szabo îl înlocuieşte după un mandat de 6 luni pe Robert Gherghe, care va rămâne în cadrul Consiliului de Administraţie.

De asemenea, preşedintele executiv al clubului de fotbal este Florentin Dumitru, fostul mijlocaş al Stelei, Petrolului sau al Chiajnei, iar consilierul său este Gabriel Popescu, fostul internaţional. Robert Gherghe a amintit că FC Voluntari va juca meciul cu Dinamo pe stadionul upgradat din Pipera, care va purta numele lui Anghel Iordănescu.

“Noul preşedinte al CA va fi Zsolt Gyongyossy, iar Florentin Dumitru este noul preşedinte executiv al clubului, iar consilierul lui va fi Gabi Popescu. Eu voi rămâne în continuare în cadrul Consiliului de Administraţie. În proporţie de 99,99% acesta a fost ultimul meci pe stadionul Dinamo. Culmea, chiar meciul cu Dinamo ar putea fi primul pe mica arenă din Pipera, care va fi inaugurată. Am respectat tot ce ne-a impus ISU. Ne gândeam că şi Steaua ar putea juca la Voluntari dacă nu are o arenă”, a declarat Robert Gherghe la Liga de weekend, la Sport Total FM.

Comments are closed.