Walter Zenga, la 56 de ani: ”Nu am CV de naționala Italiei”…

vin, 29 aprilie 2016

Fostul mare portar italian Walter Zenga, un apropiat și al fotbalului din România, dar și cu mare trecere printre românce, a împlinit, ieri, 56 de ani. Realizatorii unei emisiuni radio de sport, din Italia, l-au intervievat pe Zenga, despre trecut și viitor, despre squadra azzurra și posibilitatea de a sta pe banca naționalei, toate răspunsurile fiind dezvăluite de cotidianul italian La Gazzetta dello Sport.

”Cred că Ferrero a fost prea grăbit cu mine, începusem ceva bun la Sampdoria, dar fotbalul este făcut din lucruri ciudate. Când am plecat de-acolo, echipa nu era nici pe departe în zona retrogradării. Am avut o perioadă foarte încărcată – am fost și în Turcia, apoi și în Italia, la derby-ul Inter-Napoli, m-am întâlnit și cu copii mei. Acum sunt liber, nu am niciun angajament – sunt zvonuri că aș merge la Torino, ei au un antrenor, pe Ventura, și un proiect bun. Dacă Ventura pleacă, sigur că aș merge acolo, cine n-ar face-o? În privința naționalei, eu recunosc că nu am un CV destul de interesant, pentru a prelua squadra azzurra, nu am așa mari merite. Dacă Mancini pleacă, eu cred că Gianni De Biasi va fi înlocuitorul său”, a spus Walter Zenga.

Să spunem că în România, fostul mare portar al lui Inter, în perioada anilor 1978-1994, a antrenat la trei echipe: FC Național, Steaua și Dinamo. Casanova de Milan a avut o relație amoroasă cu Raluca Sandu, fiica fostului președinte al FRFotbal, Mircea Sandu, dar până la urmă a ajuns la altar cu Raluca Rebedea.

Comments are closed.