Voluntariul are doi jucători convocaţi la echipele naţionale!

lun, 09 noiembrie 2015

Chiar dacă nu are o situaţie prea bună în clasamentul Ligii I, FC Voluntari are motive de bucurie: Mihai Voduţ şi Robert Vâlceanu au fost convocaţi la echipele de tineret ale României.

Autorul primului gol al lui FC Voluntari din meciul cu CFR Cluj, Mihai Voduţ, a fost convocat de selecționerul Cristian Dulca, la echipa națională de tineret a României pentru partidele oficiale cu Danemarca si Țara Galilor, din preliminariile UEFA Under 21 EURO 2017.

Partida dintre reprezentativa Under 21 României şi cea similară a Danemarcei se va disputa vineri, 13 noiembrie 2015, de la ora 19:45, pe arena ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, în timp ce meciul cu Țara Galilor este programat marți, 17 noiembrie 2015, la Wrexham.

Juniorul Robert Vîlceanu a fost convocat de selecționerul Andrei Spier la reprezentativa Under 19 a României pentru partidele oficiale din preliminariile UEFA Under 19 EURO 2016, programate în perioada 11-18 noiembrie 2015, la Oradea. Reprezentativa formată din jucători născuți după 1 ianuarie 1997 se află într-o grupă alături de Elveția, Feroe și Andorra, din care primele două se califică mai departe la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European.

1 comentariu la "Voluntariul are doi jucători convocaţi la echipele naţionale!"
  1. felicitări spune:

    Felicitări!nu numai ei sunt jucători buni mai sunt 3-4 jucători la fel de buni dar care au avut nesansa sa aibă un antrenor ca CHIHAIA,i a scos din fotbal….