Voluntari – Vişina Nouă 1-1 / Egal nemeritat scos de oaspeţi în Ilfov

sâm, 13 aprilie 2013

Din păcate, echipa care a investit cel mai mult în această iarnă, FC Voluntari, continuă forma slabă arătată în retur, terminând la egalitate, scor 1-1 partida cu CS Vişina Nouă.

VEZI CLASAMENTUL LIGII a 3-A

Bunică a aruncat în teren următoarea formulă: Vieru – Irimia, Blăniţă, Voicu, Maxim – Ghirie, Dinu Cristian, Dinu Viorel, Todoran – Marincovici, Voicu Anghel.

Pe parcurs au mai intrat: Banu, Stancu, Păuna şi Spătaru.

Partida a fost una grea pentru gazde, Vişina profitând la singura mare greşeală a apărării Voluntariului, iar Burcea a deschis scorul în minutul 13.

Voluntariul a reluat ofensiva, dar băieţii lui Bunică tot se pierdeau în momentul finalizării, ratând câteva ocazii destul de importante prin oamenii săi din atac.

VEZI AVANCRONICA PARTIDEI

Totuşi, golul a venit abia în minutul 70, Maxim reluând în poarta oaspeţilor după o fază foarte frumoasă.

Voluntariul a încercat, dar din păcate spre final, golul nu a a mai venit, iar scorul final a rămas de 1-1.

Echipa ilfoveană rămâne fără victorie în acest retur, iar situaţia acesteia este extrem de grea, totuşi fiind păcat ca o echipă care a investit semnificativ, să retrogradeze.

Contactat de reporterii Ilfovsport, Romică Bunică a spus: „Sunt nemulţumit de rezultat, am avut ocazii bune, chiar puteam să marcăm mai mult, dar iarăşi ne-au costat greşelile din apărare. Vom lupta până la final” a încheiat antrenorul gazdelor.

 

6 de comentarii pentru "Voluntari – Vişina Nouă 1-1 / Egal nemeritat scos de oaspeţi în Ilfov"
 1. Radu spune:

  Cum sa câștige domnilor voluntariul cu un asa pacalici de antrenor???asta n a avut rezultate pe nicăieri unde a antrenat,c antrenor e asta?va zic eu..d divizia D…aduce numai Petarde de jucatori si numai expirati Kre n au m avut loc p nicăieri..ghirie,Todoran,pauna,Dinu..c sunt astia domnilor??astia n au c cauta la noi..astia nu sunt fotbaliști..bunica da ti demisia k de duci in div D

  • ciprian spune:

   AI facut scoala de antrenori cu „CARNATI DE PLESCOI ” si vrei sa ai rezultate bai romica…esti ridicol cand faci circ pe banca…observ ca stai mai mult in tribuna decat pe banca :)))) penibiluleeeee

 2. claudiu spune:

  cum sa joace baietii daca nu promite nimeni nici o prima ?

 3. Pentru Claudiu spune:

  Prima pentru ce ? A ajuns mediocritatea si neperformata sa fie premiata? In ce lume traim ?

 4. Claudiu spune:

  Radule baietii enumerati de tine chiar au facut tot ce au putut sa ajute echipa dar probleme au alti jucatori care au venit de sus si nu pune osul la bataie fara primele cu care au fost obisnuiti .Pacaliciul nu stie sa aranjeze echipa .Urmeaza cateva meciuri mai usoare si se poate evita zona fierbinte .La conditiile pe care le avem nu cred ca vom mai activa vreodata in D .

 5. Misu spune:

  Urmeaza tunari ,domnesti ,clinceni ,alexandria pe care ii putem bate lejer si doua egaluri cu cernica si balotesti .Trebuie sa fim alaturi de echipa