Voluntari – SønderjyskE 0-2 / Înfrângere în primul amical pentru ilfoveni

vin, 06 februarie 2015

Joi la Belek, pe moderna baza sportiva a complexului Arcadia, Voluntari a disputat prima partida de verificare din acest cantonament.

Initial era stabilit ca adversarul acestora sa fie chinezii de la Hunan Xiangtao, dar acestia au refuzat sa faca deplasarea la Belek iar in aceste conditii managerul general al echipei ilfovene, Dan Leasa, s-a orientat rapid si a gasit un adversar de calibru, pe danezii de la SønderjyskE.

Acestia la randul lor trebuiau sa dispute un meci amical cu cei de la Pandurii Tg. Jiu, dar in cele din urma au preferat meciul in compania formatiei noastre. In prima repriza partida a fost foarte echilibrata, danezii din spusele jurnalistilor nordici prezenti la meci au aliniat cea mai buna garnitura, dar echipa ilfoveana a fost cea care a impus legea la centrul terenului ratand prin Matei in minutul 40 cea mai mare ocazie a primei parti.

In repriza a doua pe fondul a doua greseli personale ale fundasilor Voluntariului, danezii au reusit sa marcheze de doua ori, iar scorul final 2-0 pentru acestia nu reflecta deloc realitatea de pe teren.

La finalul meciului, Dan Leasa a declarat urmatoarele : „Am intalnit azi un adversar foarte puternic, locul 9 in campionatul Danemarcei, o echipa cu opt jucatori de peste 1.90 , dar trebuie remarcata evolutia excelenta a echipei noastre care, in ciuda rezultatului final, azi m-a entuziasmat deoarece n-au fost putine momentele in care echipa noastra a dominat clar puternica echipa nordica. Am remarcat angajamentul baietilor iar evolutia echipei imi da sperante ca suntem pe un drum bun

La meci a fost prezent si selectionerul Romaniei U-21, Cristi Dulca, cel care a anuntat ca va urmari toate meciurile voluntarenilor deoarece are in vizor mai multi jucatori ai echipei ilfovene. Valerii Moraru, patronul lui Rapid Bucuresti prezent si el la meci, s-a declarat entuziasmat de evolutia echipei din Voluntari si a declarat „nu credeam ca exista in liga 2 o echipa asa valoroasa

Hans Jørgen, directorul sportiv al lui SønderjyskE a declarat „echipa din Romania ne-a dat o replica mult peste asteptari, ne-am impus datorita experientei

Golurile echipei oaspete au fost marcate marcate de germanul Marvin Pourié in minutul 55 si zimbabwezul Silas Songani cu un sfert de ora inainte de finalul partidei.

Echipa de start folosita de tehnicianul Ilie Poenaru : Repriza 1 Botas (30’Hintescu) – Moga, Radoi,Mitache, Maxim – B.Vasile, Barbu, Novac, Calintaru-T.Balan,- Vodut (30 Matei)

Repriza 2 Hintescu (60 Balauru) – B.Vasile(65 M.Leasa), Poverlovici, Radoi, Craciun-Rosu, Lirca, Todoran, Stan – Ene, Matei (60 A.Balan) Deac, Carstocea si Achim ce au acuzat usoare contracturi si nu au fost folositi in aceasta partida.

SønderjyskE : Marin Skender – Baldur Sigurdsson, Pierre Kanstrup (70 Morten Beck), Niels Lodberg, Erik Marxen (73 Andreas Oggesen) – Bjørn Paulsen (60 Nicolaj Madsen), Daniel Jensen (60 Henrik Hansen), Johan Absalonsen (70 Silas Songani) – Tommy Bechmann (46 Casper Olesen), Marvin Pourié.

sursa: Pagina de Facebook a echipei FC Voluntari

Comments are closed.