Voința Crevedia – CS Brănești 10-1!, în semifinala Cupei României de Ilfov!

joi, 21 aprilie 2022

Scorul, unul dezamăgitor pentru oaspeți, aproape că ne scutește de orice comentariu. ”A fost un meci frumos, în care fair play-ul între cei 22 de jucători n-a lipsit nicio secundă, așa a fost și în tur, brigada de arbitri, una divizionară, ridicându-se la nivel superior. Da, am dominat total meciul, în toate compartimentele, iar sarabanda celor 10 goluri a-nceput în minutul 5, cu reușita lui Mihai Matei, și s-a oprit în penultimul minut de joc, când Ion Mavlea a marcat pentru 10 – 1, acesta fiind cel de-al treilea gol al său, din această partidă.

Pentru mine n-a fost un obiectiv major să joc finala Cupei, aici a intervenit ambiția elevilor mei și i-am lăsat să se descătușeze. Oaspeții noștri au venit cu o echipă mai scurtă, aș spune, probabil din cauza accidentărilor sau din alte motive. Oricum, le urez și lor sărbători frumoase, Paște Fericit și să fim mai buni, cu toții.

În privința marii finale, spun din start că ambele adversare avem șanse egale – ARD-ul lui Răzvan Ardeleanu este o echipă cu jucători tineri și ambițioși. Se vede și mâna antrenorului, unul priceput și pasionat de munca sa. Probabil că va câștiga gruparea care va prinde forma cea mai bună, la ora meciului”, ne spunea antrenorul de la Crevedia, Mădălin Ioniță.

În convorbirea pe care am avut-o cu domnia sa, după înfrângerea de la Brănești din tur, scor 0-1, antrenorul ne spunea: ”Ne vom lupta să întoarcem rezultatul, cred că avem puterea s-o facem, băieții își doresc să joace ultimul act al Cupei de Ilfov”. Și antrenorul a avut dreptate, scorul a fost 10 – 1 în manșa a doua, prin urmare a fost o revanșă la 9 goluri diferență!

Sunt zvonuri care spun că finala dintre ARD și Crevedia 2018 ar urma să se joace pe un stadion de Liga 1, prilej cu care Federația Română de Fotbal va testa sistemul VAR, pentru campionatul din prima ligă românească. Este o onoare pentru aceste echipe ilfovene de Liga 4, care au dovedit că sunt cele mai bune și mai constant grupări din competiție.

Iată echipa învingătoare, în cea de-a doua semifinal de Cupa României, faza pe Județul Ilfov

Voința 2018 Crevedia: Andy Atabong Nkea, Andrei Constantin, Mihai Ciobanu, Mihai Anton-Matei, Darie Voiculescu, Marius NedelcuValentin Duban, Ion Mavlea, Eran Sima, Daniel Neagu, Andrei Robert Doicescu, Florin Filip, Costinel Ion, Florin Eduard Mostoacă, Dario Andreescu, Matei Ionescu, George Filip, Vivian Ionică.

Au marcat: Ion Mavlea, minutele 53, 65 și 89, Mihai Matei, min.5, Darie Voiculescu, min.16, Andrei Doicescu, min. 33 și 66, Mihai Ciobanu, min.52, Costinel Ion, min. 60, Matei Ionescu, min.73.

8 de comentarii pentru "Voința Crevedia – CS Brănești 10-1!, în semifinala Cupei României de Ilfov!"
 1. An spune:

  Asa ziaristi de 2 lei si mai prost ziar ca asta nu mai exista!
  Asa zisii ziaristi nu stiu ca este o contestatie impotriva echipei “vointa crevedia buftea” care joaca ilegal in liga 4 ilfov, iar cei de la branesti au venit la retur doar ca act de prezenta avand lotul de juniori dupa ei. Sa zica mersii in tur ca au plecat doar cu 1-0 de la branesti pe cand trebuia sa plece cu 6-7 boabe de acolo luate.
  Iar marele antrenor Madalin Ionita care isi injura proprii jucatori ca la usa cortului nu se stie nimic ai ii face in tot felul in timpul meciului chiar daca joaca sau nu bine…

  • Gloria Izlaz spune:

   Tot rusinea comunei ai ajuns bai bursucule. Felicitari!!!
   Ai făcut comuna de ras ca de fiecare data ,nici nevasta ta nu te mai suporta în casa .
   Joci pe fals meci de meci și faci contestații pe toate echipele. sa iei 10 goluri intr -un meci si sa comentezi ca prostul ,asta înseamnă să fi Marius Serban 🤣

 2. Marius Serban spune:

  “Gloria Islaz” nu arunca cu invective sub nume fals, toată lunea știe cine ești și ca atâta poți, sa jignești gratuit
  Nu am postat și nu o voi face NICIODATĂ sub alt nume, nu imi este rusine cu numele meu, așa cum va este voua de numele voastre !
  Imtreb pentru un prieten, de ce Ilfov Sport nu prezintă numele întreg al echipelor care au jucat ieri.
  Sunt acuzat de 2 ani ca folosesc jucatori pe fals, dar nimeni nu a dovedit acest lucru pana acum și culmea am și tupeu sa contest pe alții, urat din partea mea !
  Vreau sa felicit echipa CS VOINTA 2018 CREVEDIA BUFTEA pentru rezultatul de ieri, in ceea ce privește CS Branesti, obiectivele noastre au rămas neschimbate, Cupa si Play Off-ul !
  PS
  Pentru toti iubitorii fotbalului Ilfovean, va doresc un Paste Liniștit cu lumina in suflet si in minte !

 3. Marius M spune:

  De faceți asemenea comentarii sub numele de Gloria Islaz dacă ai ceva cu cineva anume puneți numele real nu mânjiți numele de Gloria Islaz sub astfel de afirmații această echipă nu face asemenea comentarii mulțumesc!!

 4. Mumu spune:

  Bravo baaa! Sa suge-ti morcovu de jurnalisti prosti!
  Sunati-l pe Madalin de la Crevedia si intrebati-l cum nu joaca finala si poate faceti si articol despre cei ce vor juca🤙🏻🏆🖕🏼

 5. Costica spune:

  Branesti Măgurele 2-0. Doua cartonase rosii pentru Branesti, Vali și Mesi… greu cu Glina fără cei doi

 6. Costica spune:

  Pardon, Papuc roșu direct și Mesi doua galbene

 7. Marian spune:

  Numai șerpi turnători in vestiarul Branestiului..costica tu esti sigur vreo rezervă neutilizata care vrea sa faca rau echipei

adauga un comentariu