Voduţ, eliminare stupidă pentru o sticlă cu apă

mie, 15 octombrie 2014

Baloteştiul a fost carne de tun azi pentru FC Voluntari, echipa antrenată de Ilie Poenaru învingând cu 3-0, prin golurile marcate de Voduţ şi Marius Ene, ultimul de două ori. Din păcate, succesul Voluntariului a fost umbrit de eliminarea demnă de cascadorii râsului a primului marcator.
Astfel, în minutul 74, la o fază pe atacul gazdelor, mingea a ieşit în corner. Voduţ a luat sticla de apă a portarului advers pentru o gură de apă, fiind în afara terenului. Lovitura de colţ s-a executat, iar jucătorul, surprins de fază, a revenit imediat pe teren, dar cu sticla în mână. Moment în care centralul întâlnirii i-a arătat cartonaşul galben, pentru că a intrat cu un corp străin pe teren. Cum acesta era al doilea cartonaş al lui Voduţ, atacantul a fost eliminat!

8 de comentarii pentru "Voduţ, eliminare stupidă pentru o sticlă cu apă"
 1. Balotesti spune:

  la balotesti joaca la pariuri mustata si gulie si sigur si unii jucatori mai vechi bulgaru si portarul fulga alfel nu putea sa piarda atatea meciuri pe mana lor.
  TREZESTETE TUDORE CA NU MAI CASTIGI TU CU ASTEA.

 2. nomber spune:

  Eu scriu aici de ceea ce se intampla la Balotesti de ceva timp iar anumite persoane ma considera un frustrat …ca am fost pe acolo , ca etc.. Balotestiul este o echipa MURDARA, Falsa si viitorul o sa va arate ca spun adevarul! Desfiintarea fratilor , mizerii de conducatori si blatisti ordinari!Ati vrut liga 2 a ca sa va inbogatiti la pariuri dar D N A ul nu doarme!

 3. eu spune:

  pai spune mai clar ce stii si de unde stii?

 4. pt.nomber spune:

  normal ca stii ceva pentru ca ai participat si tu perversule acum il dai in fapt pe nasetu si pe seful lui nu? foarte bine dai sa afle si lumea cat au luat ca noi prosti ne rupem picioarele si altii sunt cu luatul.

  • nomber spune:

   Nu stiu doar ceva , stiu multe ! Nu am participat la magariile lor niciodata !!!! Fiecare-si duce crucea . Daca nu luati atitudine voi cei din Balotesti atunci o sa aveti si voi partea voastra de vina si complicitate. SI ATAT AM AVUT DE SPUS DESPRE C S BALOTESTI!

 5. Balotesti spune spune:

  am auzit ca gulie e ste capul rautatilor, impreuna cu fabian aurel si cu panduru pentru nenorociri.

 6. ex balotesti spune:

  am jucat la balotesti un an de zile am promovat si am luat o singura prima de 150ron ne-a pacalit liviu gulie zis si teparul,nea pacalit cum a vrut el.