Viitorul Petrăchioaia și Unirea Dobroești, primul amical al Ilfovului!

vin, 20 iulie 2018

Vorbim de Liga a IV-a și de două echipe din serii diferite: Unirea Dobroești este în Seria I, iar Viitorul petrăchioaia în Seria a II-a. Cele două formații au început antrenamentele chiar la începutul acestei săptămâni, iar după doar câteva ședințe de pregătire au și pus la cale o întâlnire amicală.

Dumitru Dobre, zis și Titi Blondu’, ne spunea înainte de meci că începutul este mai greu, că echipa este în căutări, că are mulți în probe, dar vor rămâne doar cei ce se ridică la pretențiile sale. ”Suntem o grupare cu ștate vechi în fotbalul ilfovean și mă gândesc să facem și noi un pas înainte, a venit vremea, așa că ne vom bate mai aprig pentru puncte. Dar știți cum se spune, noi vrem, să vedem dacă și putem”…, încheia antrenorul. Să spunem că în ediția precedentă de campionat, Viitorul Petrăchioaia a acumulat 30 de puncte, având 10 victorii și tot atâtea partide pierdute. Viitorul a ocupat, la final, locul șase în Seria a II-a.
IMG_8172
Situație asemănătoare și la echipa adversă, Unirea Dobroești, care a pornit la drum tot cu câteva zile în urmă. ”Am adus și noi câțiva băieți și vrem să-i vedem la lucru. Suntem ceva mai riguroși, de data aceasta, vrem mai multă disciplină, mai multă seriozitate și o frecvență ceva mai mare la antrenamente. Sigur, suntem o echipă de amatori, însă trebuie să înțelegem cu toții că și amatorismul are regulile lui, care trebuie respectate”, ne spunea antrenorul-jucător Mao Rădulescu. Mijlocașul Unirii a fost promovat în postura de principal, urmând ca Nicușor Glonț să ocupe postul de director tehnic. La finalul anului competițional 2017/2018, Unirea Dobroești a acumulat 25 de puncte, având șapte victorii, patru egaluri și 9 înfrângeri, linie de clasament ce a situat-o doar pe poziția a 7-a.

Ionel Pană

1 comentariu la "Viitorul Petrăchioaia și Unirea Dobroești, primul amical al Ilfovului!"
  1. Ion spune:

    Bun reportaj, bine ca ati mentionat si scorul de la meci…sunteti penibili,o informatie completa nu reusiti sa dati.