Viitorul Dragomirești – Popești-Leordeni – Meciul zilei / Avancronica etapei 21 – Liga județeană

vin, 26 aprilie 2013

Cu șase etape înainte de finalul campionatului regulat al Ligii a IV-a, lucrurile par să se fi așezat. Corbeanca este lider, Popeștiul așteaptă răzbunarea din playoff, Dragomireștiul iși îndeplinește scopul de a participa în ultimul act. Mai rămane să vedem duelul pentru ultimul loc de playoff dintre Codrii Moara Vlăsiei și Ciorogârla dar și o decizie în ceea ce privește echipele ce vor retrograda conform regulamentului.
Haideți să vedem ce partide ne aduce etapa cu numărul 21:

ASC Măgurele – CS Ștefănești II
După insuccesele echipei mari și după absențele echipei secunde, CS Ștefănești pare să se fi resemnat în această ediție de campionat. Măgurenii vor face mâine un simplu antrenament pe teren propriu pentru că nu credem să asistam la vreun duel între cele doua formații
Pronostic Ilfov Sport – 1 (neprezentare)

AS Ciorogârla – AS Pescărușul Grădiștea
În tur cele două echipe au terminat la egalitate. Pe teren propriu Ciorogârla nu iarta iar dacă ținem cont că Sorin Năstase și-a întărit toate compartimentele în iarnă, pescărușii nu vor avea nici cea mai mică șansă să plece cu un rezultat pozitiv.
Pronostic Ilfov Sport – 1

CS Viitorul Dragomirești – CS Popești-Leordeni
Cea mai echilibrată partidă a acestei runde pare să se desfășoare la Dragomirești, acolo unde gazdele primesc vizita unui Popești-Leordeni de-a dreptul feroce dacă stăm să gândim că ultimele două înfrângeri nu au fost gustate deloc de oaspeți. Încă un motiv să credem că vom avea un meci frumos la Dragomirești, mai ales că toată mișcarea fotbalului ilfovean așteaptă reacția popeștenilor.
Pronostic Ilfov Sport – 2

CS Corbeanca – AS Codri Moara Vlăsiei
Gazdele par să fi tranșat lupta pentru primul loc iar relaxarea i-ar putea costa mai ales că vor da piept cu una din revelațiile acestui retur de campionat. Moara Vlăsiei a mai creat în trecut probleme în sânul corbeștenilor și cel mai probabil jucătorii acesteia vor dori să răzbune un 0-3 înregistrat în tur.
Pronostic Ilfov Sport – 1

CS Snagov – AS Glina
Gașca nebună din Snagov va mai face o victima în partida de mâine. Glina se zbate în mediocritate în timp ce puștii lui Geangavelea fac prăpăd pe unde joaca. Un adevărat minus pentru valoarea campionatului este lipsa acestora din playoff.
Pronostic Ilfov Sport – 1(cu multe goluri)

ACS Viitorul Domnești – AS Voința Periș
Partidă cu final așteptat, așa cum sunt toate partidele în care joacă echipa secundă a Domneștiului. Un 0-3 scurt, asta în cazul în care Voința va prezenta la teren 11 oameni, chiar și nelegitimați.
Pronostic Ilfov Sport – contează?

FC Viitorul Găneasa – AS Vulturul Pasărea
Ultima echipă din clasament nu-și găsește identitatea și locul în această ligă. Poate ar fi trebuit să rămână în Onoare însă orgoliile se plătesc. Vulturii nu se regăsesc nici ei dar nu credem că vor avea probleme cu Viitorul, asta în pofida faptului că Pasărea s-a resemnat cu neparticiparea în ultimul act al campionatului.
Pronostic Ilfov Sport – 2

Partidele se vor desfășura Sâmbătă de la orele 12.00

5 de comentarii pentru "Viitorul Dragomirești – Popești-Leordeni – Meciul zilei / Avancronica etapei 21 – Liga județeană"
 1. George Mihai spune:

  Nu stiu de unde aveti voi informatiile ca Branesti nu are voie la playoff, dar din cate stiu eu…ei au activat in liga a 5a (Pasarea) si nu vad dc nu au voie la playoff, conform regulamentului ei sunt acreditati de a juca la playoff, in schimb cei de la sngaov nu au voie. Vom vedea la sfarsitul campionatului.Daca nu vor participa nici Snagov nici Branesti, inseamna ca vom avea un playoff intre 2 echipe 😐 , barem cele 2 echipe incearca sa joace fotbal, in ciuda rezultatelor slabe inregistrate in ultimele meciuri. Veti vedea ca in campionatul viitor cele 2 echipe, mentionate mai sus vor arata un fotbal demn de o liga superioara ligii a 4 a.
  Cu respect

 2. sng spune:

  snagov glina 8-4

 3. Raz spune:

  Dragomiresti-cs popesti 1-2