Viitorul Domnești a încasat „doar” șapte goluri de la liderul Turris

vin, 01 martie 2019

Viitorul Domnești a disputat vineri, pe teren propriu, primul meci din acest an, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga a III-a. Ilfovenii au întâlnit liderul Seriei a III-a, Turris Turnu Măgurele.

Cu un nou antrenor pe bancă, Ninel Radu Dragne, Domneștiul a pierdut din nou la scor. Oaspeții s-au impus cu scorul de 7-1, iar prima reușită (min. 15) a aparținut chiar unui ex-ilfovean, Cristian Ciobanu, fostul jucător al echipei Concordia Chiajna.

În minutul 30, Alexandru Sălcianu a marcat în propria poartă, dar egalitatea a ținut timp de doar două minute, pentru că același jucător s-a revanșat și a marcat în poarta în care trebuia. Celelalte goluri au fost marcate de către Adrian Voicu (min. 50, min. 73), Dragoş Tescan (min. 68), respectiv Remus Trancă (min. 84, min. 90+2)

Astfel, Turris Turnu Măgurele și-a consolidat poziția de lider în Seria a III-a, acumulând 37 de puncte, în timp ce Viitorul Domnești rămâne pe ultimul loc în clasament, fără niciun punct după 16 etape disputate. Ilfovenii se află la 14 puncte distanță față de penultima clasată, Atletic Bradu.

Comments are closed.