VIDEO / Concordia riscă o amendă uriaşă după trivialităţile scandate la staţia de amplificare

vin, 11 martie 2016

În momentul în care Pena a marcat golul de 3-0, joi seara, în prima manşă din semifinalele Cupei Ligii, un suporter dinamovist a intrat în cabina crainicului arenei din Chiajna şi a scandat trivialităţi la adresa Stelei.

„Acum, Peluza Sud Dinamo şi PCH să strige m… Steaua, m… Steaua!” s-a auzit în boxele stadionului. Iniţial, conducerea clubului şi cei prezenţi la meci au crezut că vina îi aparţine lui Horaţiu Ciornei, crainicul arenei din Chiajna, dar după câteva investigaţii s-a constatat că un suporter al lui Dinamo a intrat în cabină şi a pus mâna pe microfon.

Versiunea preşedintelui Cristi Tănase este alta şi se pare că microfonul ar fi fost luat de un fan al formației ilfovene, nu al lui Dinamo!

Iată ce a scris pe facebook şi Horaţiu Ciornei: “Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns un asemenea articol (n.r. – referindu-se la o postare de pe prosport.ro)… Măcar dacă cei ce au scris prostiile astea s-ar fi interesat despre ce este vorba chiar de la sursă și nu din auzite… Din momente obiective nu pot să vă povestesc ce s-a întâmplat încă, pentru a fost demarată o anchetă în acest caz. Vreau să menționez însă un singur lucru: NU CRAINICUL STADIONULUI A LANSAT ACELE INJURII LA STATIA DE AMPLIFICARE !!!!! Sunt convins însă că toți prietenii mei, toate cunoștințele, foști și actuali colegi cunosc modul meu de a fi și de a mă comporta și îi asigur că nu am suferit niciun șoc în ultima perioadă pentru a deveni altfel. Voi reveni după ce autoritățile statului își vor face datoria”.

„Nu crainiciul nostru a vorbit la microfon. Este o eroare regretabilă. Microfonul a ajuns la un fan de-ai noștri. Acum au venit cei de la Jandarmerie să ne ceară explicaţii”, a declarat Tănase, conform Fanatik. Jandarmeria derulează a anchetă şi anunţă că organizatorii riscă o sancțiune între 10.000 și 30.000 de lei, iar LPF poate suspenda stadionul între o lună și șase.

NU S-A MAI VĂZUT AŞA CEVA! Au înjurat Steaua cu microfonul crainiculuihttp://bit.ly/1pB5G4w

Posted by Gazeta Sporturilor on Friday, March 11, 2016

Comments are closed.