Victorie pentru CS Afumați în amicalul cu Mioveni!

sâm, 28 iulie 2018

CS Afumați a disputat sâmbătă, în deplasare, o partidă amicală împotriva formației CS Mioveni.

Deși pe hârtie sunt în Liga a III-a acum, ilfovenii s-au impus cu scorul de 2-1 în fața argeșenilor, datorită golurilor marcate de Robert Buduroi și Alin Zaharia.

Vasile Neagu a trimis în teren următoarea formulă: Obretin (Misa)- Onea, Robicek, Manole, Grosu (Perju), Avram, Dedu, Mitu, Vasile (Marin), Buduroi, Zaharia (Marzan). Rezerve au fost Decuseară, Ioanesei și Băncilă.

Tehnicianul ilfovenilor s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi: „A fost un joc frumos. Ei sunt pregătiți de începerea campionatului, noi încă nu. Mai avem lucruri de pus la punct, dar sunt mulțumit per ansamblu și de joc și de rezultat. Mai am de completat lotul”.

Gruparea ilfoveană se va pregăti intens, în săptămâna ce urmează, la baza proprie înainte de startul campionatului în Liga a III-a, dar este foarte puțin probabil ca echipa lui Vasile Neagu să mai dispute vreun amical până atunci.

Articol scris de Andreea Visu

2 de comentarii pentru "Victorie pentru CS Afumați în amicalul cu Mioveni!"
  1. dan spune:

    buzea raul negotei andreas mihaiu si vladut vlad mai sunt la afumati sau au plecat ca fad ca nu am mai jucat in amicalul asta cu mioveni va rog spunetimi si mie

  2. Nea ica spune:

    Sunt la metaloglobus