Victorie importantă pentru CS Balotești în fața trupei lui Emil Săndoi!

sâm, 12 mai 2018

CS Balotești a câștigat sâmbătă, în deplasare, trei puncte importante în vederea salvării de la retrogradare. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 3-2 în fața celor de la FC Argeș, în cadrul etapei cu numărul 34 din Liga a II-a.

Augustin Călin nu a făcut nici de această dată deplasarea cu echipa sa, din motive personale, dar frații Herea și compania au reușit să se întoarce acasă cu toate punctele.

Nica a deschis scorul în minutul 40 și și-a dus echipa în avantaj la vestiare. În partea secundă a jocului, gazdele au egalat prin reușita lui Șerban din minutul 62, dar Pătrașscu, proaspăt introdus pe teren, a readus-o pe Balotești în avantaj în minutul 70.

După doar cinci minute, argeșenii au egalat din nou prin golul lui Grecu, dar, în minutul 90, Nica a fost faultat în careu, iar Claudiu Herea a transformat lovitura de la 11 metri și a adus cele trei puncte echipei ilfovene.

Astfel, CS Balotești urcă pe locul 8 în clasamentul Ligii a II-a și scapă de emoțiile legate de retrogradare. De cealaltă parte, Argeșul a ratat ocazia de a se apropia de Chindia, echipa de pe locul 3.

Comments are closed.