Urme de canabis, în analizele atletei americane Sha’Carri Richardson!

Dum, 04 iulie 2021

În urma unui test de dopaj, efectuat în luna iunie, în probele binecunoscutei atlete americane Sha’Carri Richardson s-au găsit, se pare, urme de cannabis. Agenția de presă MTI spune că este puțin probabil ca vedeta americană să mai ia startul la Olimpiada din Japonia, în proba de 100 metri.

De altfel, alte două persoane, care au cerut să rămână anonime, au susținut și ele că sprintera americană, în vârstă de numai 21 de ani, a avut o mostră pozitivă, la concursul din luna iunie, care s-a dorit a fi un test de selecție pentru Tokyo. Asta înseamnă că toate performanțele lui Carri, de la selecție, vor fi anulate. De altfel, o sursă din anturajul federal susține că Federația Americane de Atletism ar fi anunțat-o deja pe Jenna Prandini, clasată pe locul patru în cursa de 100 de metri, că va alerga la Jocurile Olimpice, după eliminarea din lot a lui Richardson.

Atleta incriminată, cât și agentul său, nu au răspuns solicitărilor unui punct de vedere, formulate de agențiile de presă. Există doar o reacție a vedetei, pe pagina sa de Twitter, în care spune doar atât: ”Sunt om”!

Comments are closed.