URECHEați de piteșteni. Academica a pierdut din nou la scor

mie, 25 aprilie 2018

FC Argeș se menține în ecuația luptei pentru podium după succesul obținut la Clinceni

FC Academica Clinceni nu a reușit pe teren propriu să șteargă urmele eșecului de la Brăila. După o înfrângere la scor, 2-5 cu Dacia Unirea, a urmat, acasă de această dată, un alt eșec. Meciul cu FC Argeș a început abrupt, cu două goluri în doar două minute și a continuat, până la pauză, în același mod. Partea secundă, tocmai una în care Academica a îndrăznit mai mult, le-a permis argeșenilor să marcheze în alte două rânduri, prin doi jucători cu mare experiență, Andrei Nilă și Raul Costin, în contul unui succes argeșean logic, 4-2, logic ținând cont de diferența valorică evidentă dintre cele două echipe.

Ilie Poenaru a început partida cu Ureche – Fl. Achim, Hreniuc, Găină, Dobrescu – Târşa, Bg. Barbu, Petriş, Gliga – C. Gheorghe (cpt.), Blejdea, cu Vlad Mihalcea, Alex Popescu și S. Moldovan intrați pe parcursul disputei. Trădați, din nou, de apărare, ilfovenii au văzut, și cu prilejul jocului cu argeșenii, gafele impardonabile ale unei defensive naive, prea ușor de depășit. Cu nouă goluri primite în ultimele două etape de campionat Academica încearcă să se adune în preajma unui joc cu un alt adversar cu pretenții, Chindia Târgoviște, în meciul care va avea loc duminică pe stadionul Eugen Popescu.

6 de comentarii pentru "URECHEați de piteșteni. Academica a pierdut din nou la scor"
 1. Clinceni spune:

  Au scris cei din Arges:”defensiva gazdelor a lasat in aparare spatii mari cat Bld. 1 Mai din Pitesti.” Au ajuns sa-si bata joc de noi.Pai Hreniuc nu putea alerga ce dracu , celalalt parca-I paralizat .Antrenorul nu vede? Sau……!!!!!

 2. Remus spune:

  ILIE Poenaru . nu are nici o treaba cu antrenoratul ,LINCAR era un profesionist …

 3. ion spune:

  Sa ..m.tt.

 4. Pt Ilie spune:

  Sunt un suporte si te felicit Poenare dar ai grija ca e o lupta intre conducatori care o sa ti aduca numai probleme.Tatal tau care e in primarie te sustine iar Mister Pitano o sa te arda ca are putere la jucatori.Bafta la Chindia!

 5. Remus spune:

  ILie Poenaru trebuie schimbat . pentru ca el nu se simte ca este depasit de situatie ,conducerea sa se implice ,editia viitoare va fii de groaza …

 6. ion spune:

  Se pare ca Lincar va reveni la Academica dupa demisia de la JUVENTUS . o mutare inteleapta domnule primar ,felicitarii..