„Unitatea grupului ne-a adus succesul de la Berceni”

sâm, 09 martie 2013

Nici cei mai optimişti suporteri ai Ştefăneştiului nu se aşteptau la o victorie atât de categorică a echipei favorite, mai ales că meciul se juca pe terenul Berceniului. După un astfel de rezultat spectaculos, este normal să te întrebi care a fost secretul succesului. Cristi Bobar, preşedintele executiv al Ştefăneştiului, spune că principalul element a fost unitatea grupului, dar recunoaşte şi că pentru acest meci s-a investit mult timp şi mult efort.

„Am pregătit meciul timp de o lună. Jucătorii au avut toate condiţiile necesare performanţei. Am făcut cantonament la Săftica, am făcut antrenamente la ora meciului pentru a-i obişnui cu nocturna şi condiţiile atmosferice de seară, iar antrenorul Ursu şi-a făcut temele exemplar. Am ştiut toate slăbiciunile echipei adverse, le-am disecat pe bucăţi jocul şi rezultatul s-a văzut. Am reuşit să câştigăm acest meci şi pentru că am fost colectiv unit, de la conducere până la ultimul jucător. Băieţii au dat dovadă de multă ambiţie şi de caracter, punând în practică excelent tactica gândită de Emil Ursu. Mi-a plăcut că au ştiut să strângă rândurile când am rămas în 10 şi nu au abandonat ofensiva” a comentat acesta.

Interesant de remarcat că preşedinţii celor două cluburi sunt totodată şi reprezentanţii cluburilor de Liga a III-a în Comitetul Executiv. Deci, se poate spune că meciul de ieri a fost un derby al Comitetului Executiv în care tinereţea (Bobar) a învins experienţa (Stana)

Comments are closed.