Unirea Dobroești n-a avut milă: 43 – 10 cu CSȘ Slobozia!

Dum, 08 octombrie 2017

În runda a IV-a a Campionatului Național de Junioare III, ACS Unirea Dobroești a învins clar pe CSȘ Slobozia, cu scorul de 43 – 10! Un rezultat care arată clar ce s-a jucat în teren, diferența de valoare și modul serios în care handbalistele din comuna ilfoveană au abordat meciul.

Pe lista marcatoarelor și-au înscris numele toate cele 14 handbaliste care au jucat între semicercuri, practic doar cele două portărițe n-au reșit să puncteze, iar asta nu poate decât să fie un semn bun, pentru viitoarele confruntări, pe care gazdele le au programate. Pentru că adevăratele teste abia acum încep, Unirea având de jucat cu CSȘ 2, CSȘ 6 și prima echipă a CSM-ului, toate trei din Capitală.

”Astăzi m-am temut doar de accidentări, mai ales că am avut ceva experiențe traumatizante cu o zi în urmă, în deplasarea de la Pitești. Am strigat de câteva ori la fete, s-o lase mai moale, scorul ne permitea, dar ele au jucat cu aceeași forță, până în ultimul minut. Avem un început bun, programul ne-a avantajat, dar de-acum încep adevăratele războaie, cu grupările din București. Am încredere, însă, pentru că avem fete valoroase și dedicate muncii lor de pe semicerc”, ne spunea managerul echipei, Vasile Țane.

ACS Unirea Dobroești – CSȘ Slobozia 43 – 10 (19-5)
UNIREA: Gabriela Negrea 6, Georgiana Iancu 1, Beatrice Giboi 5, Raisa Arghirescu 2, Teodora Gheorghe 2, Cristiana Petre 7, Ștefania Bragadireanu 2, Camelia Cercel 2, Alessia Dumitrescu 2, Andreea Mihăilă 1, Ioana Tudor 2, Larisa Odorel 6, Andreea Tiță 3, Cristiana Mincu 2.
CSȘ: Anda Cloșcă 4, Ștefania Cucu 2, Miruna Zet, Mădălina Alexandroaia, Sophie Boll și Nadia Manea, toate cu câte un gol

Ionel Pană

IMG_0533 IMG_0538

IMG_0539 IMG_0544

IMG_0551 IMG_0556

2 de comentarii pentru "Unirea Dobroești n-a avut milă: 43 – 10 cu CSȘ Slobozia!"
  1. Gibi spune:

    Cine suntem noi? DOBROESTI! AU AU AU!

  2. Gibi spune:

    Nu avem mama , nu avem tata,
    pe teren suntem o haita!