Un spaniol de la Academia Real Madrid a ajuns la ARD Snagov, Ilfov!

lun, 11 octombrie 2021

Este știrea momentului aș putea spune – un tânăr fotbalist de numai 19 ani, care a crescut la Academia Real Madrid și care a evoluat ultima oară pentru CD Colonia Moscardo, din Spania, și-a făcut debutul în Liga 4 ilfoveană, jucând pentru ARD Snagov. Este vorba de Juan Carlos Martinez (foto alăturat), care a fost adus în Ilfov de vărul său, și el fotbalist la ARD Snagov, Grupa de 2009, a cărui mamă este româncă, iar tatăl spaniol.

Iată rezultatele înregistrate în Liga 4:
Seria 1
– AS Școala de Fotbal ARD Snagov – AS Star Team 6 – 0
De la Snagov am primit și cronica de meci, pe care vi-o supunem atenției:
Gașca nebună din Snagov a făcut din nou spectacol, inviingand pe Star Team Buftea cu scorul de 6-0. Antrenorul Răzvan Ardeleanu și managerul sportiv Vlad Toader au aliniat o formație solidă, care nu i-a permis adversarului să tragă niciun șut pe poartă, în cele 90 de minute de joc. Jocul liceenilor de la ARD a fost și unul ofensiv, cu multe faze de poartă, care au modificat tabela de șase ori – de două ori în primul mitan și de alte patru ori în partea a doua. Primele două goluri au fost marcate de Manea, care a concretizat cu capul, un corner bine bătut de Turcu, iar a doua reușită a fost semnată de Jipa, dintr-o centrare a lui Chiru. Sarabanda de goluri a continuat și în repriza a doua, autori fiind Socol, șut de la 20 de metri și 3 – 0, apoi Olariu, cursă Grădinaru și centrare pentru Olariu, scor 4 – 0, Bunea, după o incursiune personală și șut la colțul lung, 5 – 0, și, în fine, golul 6 a fost opera fundașului central Ardeleanu, care a plecat cu mingea la picior, cale de 50 de metri, după care a făcut un-doi cu căpitanul echipei sale Stan, a rămas singur cu portarul advers, pe care l-a driblat și a înscris spectaculos în poarta goală!
– ACS Periș – CS Ciorogârla 1 – 10
– ACS Voința Domnești – AS Speranța Săbăreni 6 – 0
Nu s-au jucat meciurile:
– Viitorul Dragomirești Vale – ACS Corbeanca
– AS Voința 2018 Crevedia – ACS de Sănătate Buftea
Grupa este condusă de Voința Domnești și Voința 2018 Crevedia, ambele cu câte 15 puncte, dar departajate de golaveraj, podiumul fiind completat de ACS de Sănătate Buftea, cu 10 puncte.
Seria 2
– CS Glina – ACS Dârvari 3 – 2
– CSL Ștefăneștii de Jos – CS Berceni 2 – 0
– CS Brănești – ACS Juniors Berceni 4 – 0
– AS Viitorul Petrăchioaia – CS Măgurele 5 – 3
– ACSO Viitorul Pantelimon – CSO Bragadiru 3 – 0
După șase etape, în clasament conduce CSL Ștefăneștii de Jos, cu 15 puncte, urmată de CS Glina, 13, și CS Brănești, 12.

Comments are closed.