Un meci cât un sezon / Crevedia merge la Moreni fără antrenorul său, Lavi Hrib

vin, 24 iunie 2016

Crevedia se pregătește de returul cu Moreniul după ce a rămas fără Lavi Hrib, antrenor plecat de pe banca tehnică a echipei.

Sâmbătă, pe cei din Crevedia îi așteaptă un infern, suporterii celor de la Flacăra vor merge în număr mare la stadion, circa 1000 de fani vor susține echipa gazdă.

Rămasă fără Lavi Hrib pe banca tehnică, Voinţa Crevedia se va deplasa la Moreni pentru a face un meci mare, dar în acelaşi timp să răstoarne şi calculele hârtiei, în ceea ce priveşte câştigătoarea meciului. Oficialii clubului din sudul judeţului lasă de înţeles că dacă jucătorii se vor comporta aşa cum au făcut-o în ultima parte a meciului tur, Voinţa poate obţine atinge succesul pe Cricov.

„Mergem cu gândul la victorie la Moreni. utem să întoarcem calificarea în favoarea noastră. Dacă vom juca aşa cum am făcut-o pe final de joc în prima manşă putem spera la promovare. Moreniul este o echipă bună, dar nu imposibil de învins”, ne-a precizat preşedintele Voinţei, George Gavrilescu, cel care mâine va fi unul dintre antrenorii echipei, alături de Mădălin Ioniţă. Pentru acest joc, campioana judeţului Ilfov îi are incerţi pe Andro şi Bărcănescu. Indiferent de cine va reuşi promovarea, judeţul Dâmboviţa va avea trei echipei în noul sezon al Ligii a 3-a.

Sursa: Gazeta de Dâmbovița

Comments are closed.