Un deget în calea transferului. Theodor Gabor a revenit la CS Tunari

mar, 28 iulie 2020

Ștefan Odoroabă și Alin Ilin se vor baza și în viitorul sezon pe portarul Theodor Gabor

Titularul postului de portar în stagiunea trecută, una cu un parcurs notabil al echipei ilfovene, Theodor Gabor alegea, în vară, o altă destinație la nivelul Ligii a III-a. Înainte Modelu îl convingea pe tânărul goal-keep-er să lase Tunariul pentru a evolua, în continuare, la același nivel competițional, la Călărași.

Ghinion la primul antrenament

Theodor Gabor începea pregătirile, alături de echipierii formației călărășene dar suferea, la prima ședință de pregătire, un accident la mâna dreaptă. ”A fost un șut puternic, din apropiere, și am simțit o durere intensă la mâna. Am continuat antrenamentul, am parcurs ședința de pregătire și a doua zi, și am mers, apoi, la un consult medical. Rezultatul m-a descumpănit, fiind vorba despre o fractură la deget. Am fost și la cunoscut medic, Florin Oancea, care mi-a spus că în mod normal ar fi vorba despre o operație dar în cazul meu, un băiat tânăr, se poate reface și fără o intervenție chirurgicală”, a punctat Gabor.

Înainte Modelu i-a anulat contractul!

Theodor Gabor semnase angajamentul cu Înainte Modelu, pe doi ani, dar conducătorii echipei călărășene nu îl depuseseră la FRF. ”Am fost chemat de președintele clubului care mi-a spus că în aceste condiții nu putem continua. Poate din iarna viiitoare dacă lucrurile vor fi în regulă. Am rămas fără replică și, evident, cu un gust total amar”, a punctat portarul de 22 de ani.

Ușa deschisă la CS Tunari

Ilfovenii au insistat, în vară, pentru prelungirea angajamentului scadent fără a-l convinge, până la urmă, pe Gabor. Situația neplăcută a acestuia, după scurta vizită la Modelu, și prestațiile concludente din sezonul trecut, l-au readus pe Gabor în curtea echipei antrenate de Ștefan Odoroabă și Alin Ilin. ”În situația dată am vorbit cu cei de la CS Tunari care mi-au transmis, ferm, că mă așteaptă înapoi la echipă. Sper să mă revanșez, în noul sezon, prin prestațiile mele, pentru gestul făcut de CS Tunari”, a declarat Theodor Gabor care a simțit realitățile Ligii a III-a în scurta expediție de la Modelu.

Comments are closed.