UEFA le cere jucătorilor să nu mai ascundă sticlele cu băuturi de la sponsori!

vin, 18 iunie 2021

Doi din cei mai valoroși sportivi ai lumii, Cristiano Ronaldo și Paul Pogba, au ascuns sticlele de băuturi aflate pe masă, în sălile de presă ale Campionatului European, nedorind să-și asocieze numele cu aceste branduri. Doar că UEFA a condamnat gestul celor doi și a cerut tuturor jucătorilor să nu mai facă așa ceva.

Directorul turneului, Martin Kallen, a declarat că UEFA a contactat toate echipele, cu privire la această problemă, dezvăluind faptul că Federația Europeană are un contract cu aceste băuturi, care trebuie onorat. Și vorbim de Coca-Cola și Heineken, băuturile pe care cei doi fotbaliști le-au luat din fața camerelor de filmat.

Se știe că în astfel de competiții, în sălile de presă au loc unele din cele mai mari jocuri de investiții ale mai multor mărci. UEFA a declarat că a primit sponsorizări în valoare de 482 de milioane de euro, de la douăsprezece companii de băuturi. Prin urmare, acesta este motivul pentru care Federația Europeană nu acceptă gestul fotbaliștilor, fie că se numesc CR7 sau Pogba!

Comments are closed.