UEFA a descoperit meciuri trucate în campionatul Serbiei!

lun, 12 aprilie 2021

Federația Europeană de Fotbal (UEFA) a transmis date Asociației de Fotbal din Serbia, cu privire la trucarea a două partide din campionatul său. Pariurile de pe două continente, Europa și Asia, au născut multe suspiciuni, în această afacere necurată fiind vizați mulți jucători.

Pe baza monitorizării plăților la casele de pariuri, UEFA a identificat anomalii grave și a transmis documente ample Biroului Asociației de Fotbal din Serbia. Se suspectează că fotbaliști a două echipe au oferit avantaje colegilor adversari, care au generat venituri semnificative. Sunt două meciuri vizate, care s-au jucat în luna martie.

”Procesul de analiză a meciurilor suspecte a durat mult. Nu se referă doar la parametrii pariurilor, ci și la participarea jucătorilor individuali la joc. Au fost trimise, de asemenea, filmări din meciurile disputate și alte câteva mișcări potențial de neînțeles și contraproductive, proiectate direct în descrierea rezultatelor finale”, spune Comisia de anchetă, în presa din Serbia (sport.blic.rs).

Toată ancheta se află în mâinile unui ofițer de integritate, Svetislav Bata Djurovic, numit de Asociația de Fotbal din Serbia la începutul anului. Fostul ofițer de poliție Djurovic, în cooperare cu Federația de Fotbal din Serbia, vor solicita declararea cluburilor în culpă, sub suspiciune, apoi urmează decizia cu privire la valoarea amenzilor. Conform Regulamentului disciplinar, dacă există îndoieli cu privire la o presupusă legătură dintre cluburi și fotbaliști cu casele de pariuri, sunt posibile amenzi enorm de mari și privarea de puncte. Pentru infracțiuni repetate, depunctarea poate ajunge și la 15 puncte.

Niciun comentariu

adauga un comentariu