Turneul de calificare pentru barajul de calificare in Liga a 3-a este ilegal

lun, 26 aprilie 2021

Urmarind pasii de organizare a turneului de calificare pentru barajul de promovare in Liga a 3-a organizat de AJF Ilfov, descoperim ca organizarea acestuia este lovita de nulitate.

De unde nelegalitatea?

In data de 09 Aprilie 2021, la sediul AJF Ilfov era convocata sedinta Comitetului Executiv. Printre temele abordate au fost baremele de arbitraj pentru turneul de calificare sus amintit, convocarea Adunarii Generale de alegeri, depunerea candidaturilor dar si criteriul de promovare pentru Liga a 5-a. Nimic despre organizare!

Dupa intalnirea membrilor Comitetului Executiv (inca nu cunoastem persoanele care au participat), pe site-ul AJF Ilfov a aparut un comunicat cu 6 puncte in componenta.

Iata cele 6 puncte comunicate

 1. Plata baremului de arbitraj la jocurile care desemneaza participanta la barajul de promovare va fi platita de clubul organizator si de AJF Ilfov in cote egale.
 2. Se injumatateste taxa de participare
 3. Echipele din Liga a 4-a care nu vor participa la turneul de calificare nu isi pierd dreptul de participare in sezonul urmator.
 4. Se convoaca Adunarea Generala de alegeri pentru data de 05.05.2021
 5. Termenul de depunere a candidaturilor pentru diverse functii in AJF Ilfov este de 23.04.2021.
 6. Criteriul de promovare in Liga a 5-a ramane cel prevazut de regulament.

Toate bune si frumoase insa nu se precizeaza niciunde de organizarea unui turneu de calificare pentru barajul de promovare in Liga a 3-a!

Nu se regaseste nici macar un termen pentru inscrierea echipelor pentru respectivul turneu!

Este foarte adevarat, s-au organizat cateva partide de fotbal la nivel judetean, insa, in conformitate cu deciziile Comitetului Executiv, acestea pot fi considerate cel mult jocuri de pregatire.

Un astfel de turneu de calificare are nevoie in primul rand de un regulament de organizare. Apoi de echipe inscrise in termenele prevazute de acel regulament de organizare. Pentru ca mai apoi, dupa toate acestea se vor fi hotarat, sa se dispute meciurile in regim de jocuri oficiale.

Important de vazut daca cele patru echipe care au disputat jocuri pana acum s-au inscris, dar mult mai important este de vazut data la care acestea si-au inregistrat cererile de inscriere.
In mod normal, daca aceste cereri sunt inregistrate inainte de sedinta Comitetului Executiv din 09 Aprilie, acestea sunt practic lovite de nulitate.

Tot de pe site-ul AJF Ilfov am consemnat doua rezultate din viitor. Pentru conformitate, acest material a fost scris in data de 26 Aprilie, iar rezultatele INREGISTRATE pe site-ul AJF Ilfov sunt clar din viitor…

 

1 comentariu la "Turneul de calificare pentru barajul de calificare in Liga a 3-a este ilegal"
 1. anonim spune:

  Halal conducere la Ilfov numai incompetenți în aceea gașca de nepricepuți. Cum sa stai șef la Ajf dacă tu în viata ta nu ai făcut decât sa imbarligi lumea și sa te bucuri la 20 – 30 lei din baremurile de observator.
  Nea Mitica Crăciun trebuie sa iasă la pensie gata cu incompetenta și mangleala sa vina alții sa dezvolte fotbalul ca de alde Niță Gogosaru și Sânge suntem sătui!!! Gata cu vize false puse pe carnet și cu facturi umglate de Gogosaru și clica lui.
  Pe 5 mai schimbare și totul de la 0 oameni buni.
  Ajf Ilfov într-o noua era moderna și cu oameni competenți în fiecare departament.