Turneu internațional de handbal la Dobroești!

joi, 27 aprilie 2017

În acest weekend, frumoasa Sală Polivalentă din Dobroești găzduiește un puternic turneu internațional feminin de handbal, rezervat junioarelor IV, denumit simbolic Cupa Primăverii. La competiție vor participa echipe de la CSM București, grupa Elenei Moise, de la CSȘ 6, grupa antrenoarei Ionela Buzică, de la ACS Unirea Dobroești, antrenor Lazăr Mihalache. Invitată specială este Slavia Praga, cea mai bună competitoare din Cehia, la categoria Junioarelor IV.

”Oaspetele noastre și-au dorit de mai multă vreme să joace cu junioarele Bucureștiului, ba chiar am înțeles că au auzit și de Sala noastră și vor să o testeze. Sunt convins că va fi un turneu la înălțime, pentru că toate participantele sunt valoroase și au obiective clare, la acest final de sezon”, ne spunea Vasile Țane, coordonatorul Secției de Handbal de la ACS Unirea Dobroești.

Asociația Municipală de Handbal și-a anunțat sprijinul total pentru acest turneu internațional – Mihai Pârvu, președintele Comisiei de Competiții, a promis cupe și diplome pentru învingători, dar și arbitrii calificați pe terenul de joc. Mai mult, junioarele echipelor din București pregătesc cadouri surpriză pentru oaspetele de la Slavia Praga.

Turneul se va desfășura pe 29 aprilie, după următorul program:
– Ora 10:30 ACS Unirea Dobroești – CSȘ 6, joc demonstrativ de minihandbal
– Ora 11:30 CSM București – Slavia Praga, Junioare IV
– Ora 12:40 CSȘ 6 Unirea Dobroești
– Ora 13:50 CSM București – CSȘ 6
– Ora 15:00 Unirea Dobroești – Slavia Praga
– Ora 16:10 CSM București – Unirea Dobroești
– Ora 17:20 CSȘ 6 – Slavia Praga
Ionel Pană

j4

Comments are closed.