Tunariul vrea să lase o impresie bună cu Steaua

vin, 18 februarie 2011

Elevii lui Virgil Niţoi au revenit acasă vinerea trecută după un cantonament greu la munte, în care a pierdut două amicale – 0-3 cu Filipeştii de Pădure şi 2-3 cu Dunărea Călăraşi. Mai mult primul amical de la revenire a lăsat şi el un gust amar după un sec 0-4 cu Baloteşti.

În aceste condiţii, s-a tras un semnal de alarmă şi se speră în trezirea la realitate a jucătorilor. Serios văduviţi de plecarea lui Cristi Dinu la Snagov, ilfovenii încearcă să găsească soluţii pentru acoperi această pierdere. O primă ocazie pentru a mai spăla din ruşinea ultimelor amicale va veni duminică, atunci când CS Tunari va da piept cu Steaua.

Clubul din Ghencea i-a chemat pe ilfoveni pentru a fi partenerii primei echipe steliste într-un meci şcoală aşa cum au mai făcut-o cu câteva luni în urmă. Partida va avea loc în complexul din Ghencea şi va începe de la ora 11. Cel mai probabil va fi un meci cu circuit închis nefiind permis accesul presei sau al spectatorilor, ţinând cont că Steaua se află în silenzio stampa.

Comments are closed.