Tudorel Dumitru: ”99,9 % rămânem în Liga a 2-a”

sâm, 28 iunie 2014

Singura echipa, dintre cele 6 care au promovat in Liga 2, cu probleme financiare si care inceputul sezonului era extrem de incert a fost CS Balotesti. A fost, pentru ca antrenorul Tudorel Dumitru a anuntat ca echipa si-a rezolvat problemele si este pregatita sa se reuneasca pentru noul sezon in Liga 2.

“99,9 % ramanem in Liga 2! Daca ne vom intelege si cred ca da, imi voi continua munca la Balotesti. Ne-am dori sa fim departe de zona retrogradarii si sa stam fara griji, daca se va putea.

In Liga 3 miza era alta si sper ca acum sa nu fim coplesiti de miza din Liga 2.

Ne reunim pe data de 7 iulie, dar detaliile nu sunt puse la punct. Vrem sa mergem intr-un cantonament, unde vom avea 6-7 meciuri amicale. Vor fi despartiri, dar vor fi si nume noi in cadrul echipei”, a declarat antrenorul Tudorel Dumitru, in emisiunea “Fotbal la matineu” la SPort Total.

8 de comentarii pentru "Tudorel Dumitru: ”99,9 % rămânem în Liga a 2-a”"
 1. dan spune:

  primul loc clinceni,se va decide in comitetul executiv conform art.28 din r.o.a.f

 2. SICO spune:

  CLINCENI O ECHIPA DE MILOGI FRUSTRATI ==RUSINEEE

 3. Anonim spune:

  Inter Clinceni este CAMPIOANA asa ca balotestiul poate sa stea la cutie

 4. emik spune:

  Baza sportiva a clinceniului e de departe peste ce au balotestiul. Iar rezultatele din teren fara echivoc da dreptate clinceniului sa joace in liga 2

 5. Google spune:

  Noroc cu bals ca sau desfintat si visina noua ca nu sau prezentat ca astfel Clinceni era jos in clasament(Play-Off) … asa ca gura mica si numai vorbiti atat de clinceni de parca ar fii cel putin Barcelona..

 6. cunoscator spune:

  Bai baietii din clinceni, voi ati uitat ca in ultima etapa din campionat v ati calificat la play of? Ce dreacu ,daca nu era faza cu balsu si visina erati departe;)

 7. anm spune:

  nu stiu cine a scris acest articol,dar e un analfabet clar,daca si la varsta asta mananci litere,e grav