Trebuia să fie derby la Buftea, dar oaspeții au dezamăgit!

lun, 20 septembrie 2021

Și vorbim de meciul dintre ACS de Sănătate Voința Buftea și ACS Corbeancă, din Liga a 4-a, Seria 1, partidă ce conta pentru etapa a 3-a a campionatului. Sigur, diferența de puncte era net în favoarea gazdelor de la Crevedia, dar tradiția spunea că între cele două au fost mai mereu întâlniri cu scântei, frumoase și cu rezultate imprevizibile. De data aceasta, însă, fotbaliștii din Corbeanca au dezamăgit total, pierzând meciul de la Buftea cu 0 – 4.

Nu aceleași aprecieri negative le putem avea despre partida de la Crevedia, dintre Voința din localitate și vizitatoarea din Dragomirești Vale., cuvinte spuse de către secretarul general al AJF Ilfov, Daniel Blagoe, care a fost prezent la meci. ”Un meci echilibrat, cu câte trei bare de fiecare parte, cât și multe alte ratări. Gazdele au forțat în prima repriză și au reușit două goluri, după care, în mitanul secund, apărările și-au făcut mai bine datoria”, ne spunea secretarul general.

Vă rămăsesem dator cu un rezultat de la Petrăchioaia, Liga 4, Seria 2, etapa a 3-a, meci jucat duminică, la ora 17:00. Așadar:
Viitorul Petrăchioaia – Viitorul Pantelimon 3 – 1

Comments are closed.