Tonus bun pentru CS Afumați. Victorie clară la Călărași

mar, 12 octombrie 2021

Echipa antrenată de Vasile Neagu a făcut instrucție în amicalul cu Dunărea Călărași

Fără joc oficial după amânarea meciului cu Farul 2 Constanța, la solicitarea vizitatorilor, CS Afumați a găsit o variantă amicală. Disputa de la Călărași, cu Dunărea, a adus un adevărat galop de sănătate pentru Răzvan Avram și compania. La capătul unei partide dominate total ilfovenii au câștigat clar, scor 3-0, Zainea și dublă Bduroi, în fața unei divizionare secunde aflată clar în mare dificultate.

Program aglomerat pentru Afumați

CS Afumați revine în competiție la finalul săptămânii odată cu disputa din cadrul etapei a VIII-a cu vecinii de la SC Popești Leordeni . Vine, marțea viitoare, tot pe arena proprie, jocul restant cu liderul Farul 2 urmat, apoi, de o dispută mult mai accesibilă cu CSM Fetești.

Se refac accidentații

Vasile Neagu și colegii acestuia din colectivul tehnic al afumățenilor sunt mult mai liniștiți chiar dacă programul următor este unul extrem de încărcat. De pe lista largă de jucători accidentați au dispărut câțiva oameni importanți intrați deja în planurile antrenorului pentru jocurile următoare. Ștefan Stângă, Vlad Tudorache, Prodan sau Popa sunt pe cale să reintre asigurând pentru Vasile Neagu soluții variate pentru configurarea formulei de bază. Cu un joc mai puțin susținut CS Afumați se află pe locul 5 în clasamentul la zi cu 11 puncte acumulate.

Comments are closed.