Testele hocheiștilor de la Galați au ajuns când meciul era în repriza a III-a!

vin, 06 noiembrie 2020

A fost etapă de hochei la Galați, iar echipa gazdă, CSM, a primit vizita oaspeților de la Steaua București. Ca în orice sport care se vrea în acțiune, Protocolul medical obligă jucătorii ambelor formații să aibă testele COVID efectuate, cu cel mult 48 de ore înainte de startul partidei.

Gazdele au făcut analizele în chiar ziua meciului, adică pe 5 noiembrie, însă rezultatele n-au ajuns până la ora meciului. De comun acord, echipe, arbitrii și observator, au dat drumul la meci, gălățenii fiind anunțați, probabil, de către laborator că vor avea verdictele până la sfârșitul partidei. Și așa a și fost – testele au ajuns după ce s-au jucat două reprize, dar, surpriză neplăcută, două treimi din jucătorii CSM-ului din Galați au fost depistați pozitiv! Dunărenii au jucat ultima repriză într-o singură linie, iar al doilea meci, care trebuia să se dispute astăzi, a fost amânat, din caza infectării cu coronavirus.

Iresponsabilitatea arbitrilor, cât și a observatorului, de a da drumul la meci înaintea sosirii rezultatelor îi va costa ceva etape de suspendare – mai mult, eu cred că Steaua se poate îndrepta împotriva oficialilor, să le ceară ceva daune materiale, pentru că sunt convins că vor fi și câțiva jucători militari descoperiți pozitiv, infectați de hocheiștii gălățeni. Sau poate că totul va fi trecut sub tăcere, mai ales că președintele clubului gălățean, Radu Cosca, este și vicepreședinte la Federația Română de Hochei.

1 comentariu la "Testele hocheiștilor de la Galați au ajuns când meciul era în repriza a III-a!"
  1. Aaaw spune:

    Schimbați articolul că va faceți de râs cu asemenea aberații!