Teamă de Petrolul? Domneștiul nu organizează meciul cu ”găzarii”

mar, 20 martie 2018

Viitorul Domnești a anunțat oficial că nu poate organiza meciul cu Petrolul programat miercurea viitoare

Trupa din Domnești și-a reconsiderat statutul, din temelii, și se bazează, în returul din C3, doar pe jucătorii care au evoluat până acum în Liga a IV-a. Plecarea tuturor oamenilor cunoscuți, dar și a antrenorului Virgil Andronache, se face simțită și echipa din Domnești face doar act de prezență în campionat. Primele două apariții din retur atestă acest lucru după eșecurile la scor, 0-7 de fiecare dată, din meciurile cu FCM Alexandria și Voința Turnu Măgurele.

Ilfovenii urmau să joace, în intermediara de la mijlocul săptămânii viitoare, acasă, cu Petrolul, o partidă care nu va mai avea loc. Conducerea echipei din Domnești a și trimis, în acest sens, o hârtie oficială la FRF prin care anunță că nu poate organiza meciul respectiv. O a doua neprezentare a echipei din Domnești va conduce, automat, la excluderea grupării ilfovene din campionatul Ligii a III-a.
Foto: SportB.ro

2 de comentarii pentru "Teamă de Petrolul? Domneștiul nu organizează meciul cu ”găzarii”"
  1. costantin ionut adrian spune:

    In articolul trecut despre Viitorul Domnesti ati scris ca antrenor este Virgil Andronache. Acum scrieti ca nu mai este. Cum scria cineva : ” Articole de clasa a lV-a”.

  2. lulica M spune:

    Virgil Andronache .este antrenor ff bun..