Taekwondo / IlfovSport își salută campionii

mie, 11 mai 2016

Una din cele mai grele arte martiale se practica si in Ilfov , Taekwondo WTF , disciplina Olimpica practicata de peste 2000 de ani in peninsula coreana , numara multi campioni si in Romania .

În zilele de 7 şi 8 mai, Sala Sporturilor din Constanța a găzduit a XIX-a ediţie a Campionatului Naţional de Taekwondo WTF (juniori şi seniori) şi Cupa Tomis pentru copii şi cadeţi.

In cadrul Clubului Sportiv Reactiv( ce activeaza in incinta Liceului Tehnologic „Pamfil Seicaru” din Ciorogarla) s-au numarat 8 sportivi participanti alaturi de antrenorul acestora Lucian Ion !

Revenim victoriosi acasa si mandri de rezultatele noastre am obtinut 3 medalii de aur prin :
– Pologatu Aurelia Chantal
– Ion Andrei Razvan
– Stan Miruna Georgiana
O medalie de argint prin Banu Marius Iulian si 3 medalii de bronz prin : Sovar Alberto Mario , Iancu Eduard si Manolescu Amelia .

Confirmand zicala „Talentul bate experienta!” , sportiva Pologatu Aurelia Chantal a fost premiata ca ” Cea mai buna sportiva ” a campionatului de Juniori !

In ciuda aparantelor , aici , in Ciorogarla se cresc campioni , desi intr-o comuna in care putini oameni cred ca este posibil , da se intampla , 6 la numar , toti din Ciorogarla !
Pologatu Aurelia Chantal – Campioana Nationala Juniori2016
Stan Miruna Georgiana – Campioana Nationala Juniori 2016
Ion Andrei Razvan – Campion National Juniori 2016
Mantu Cristina Florentina – Campioana Nationala Cadeti 2016
Busuioc Ingrid Gabriela – Campioana Nationala Juniori Mic i2016
Manolescu Amelia Maria – Campioana Nationala Juniori Mici 2016

Anul acesta sportivul Simionescu Bogdan Stefan(Campion National 2015/ castigator al medaliei de aur la categoria Juniori -68 kg la Turneul International Sofia Open , 26-27 Martie , Bulgaria ) sa impus foarte bine in meci insa competitia fiind foarte stransa cu adversari foarte buni nu a reusit sa urce pe podium !

Clubul Sportiv Reactiv activeaza in mai multe sali pe langa cele 2 sali din Ciorogarla ( Ciorogarla si Darvari) si in Bucuresti, cu un total de 5 sali cu un numar de peste 100 de sportivi mici si mari !

Datorita rezultatelor adunate in timp Cs Reactiv se claseaza pe Locul 1 in Capitala si Locul 4 la nivel national !
Clubul numarand de la inceperea anului 2016 un numar de 40 de medalii in numai 5 luni participand la 4 competitii :
-19 medalii de aur
-12 medalii de argint
-9 medalii de bronz

A fost o competitie de nivel ridicat , cu sportivi din toata tara foarte bine pregatiti si dornici sa-si arate calitatile pe suprafata de lupta , pe viitor ne vom impune mult mai bine !

Comments are closed.