Surprize mari în prima etapă a returului Ligii 3!

vin, 08 martie 2013

Etapa a XIV-a a Ligii a III-a a debutat în trombă cu câteva rezultate bombă. Singurul rezultat în sfera normalului a fost cel de la Clinceni, acolo unde Baloteştiul a învins cu 1-0 printr-un gol marcat din penalty încă din prima repriză, prin Crăciun.
În schimb, marele bombe au fost detonate la Domneşti şi Tunari, acolo unde gazdele s-au impus la limită în faţa Afumaţiului şi Caracalului. Tunariul a dat lovitura prin golul reuşit după pauză de Florin Lazăr, în timp ce Domneştiul a revenit de la 0-1 – gol primit încă din primele minute şi a învins cu 2-1.
Pe arena „Niţă Pintea”, Chiajna II a intrat la pauză cu un neaşteptat 1-0, fiind la un sfert de oră distanţă de o mare victorie în fieful Voluntariului, scorul final fiind 1-1.
În nocturnă, de la ora 18,  în marele derby dintre Berceni şi Ştefăneşti, oaspeţii s-au impus cu un neverosimil 4-0. Gazdele au jucat aproape jumătate de oră cu un om în plus după eliminarea lui Manciu pentru un fault în careu, fază după care Fâşie a ratat penalty-ul acordat.

Recapitulând:
Inter Clinceni – CS Baloteşti 0-1
CS Voluntari – Chiajna II 1-1
Viitorul Domneşti – CS Afumaţi 2-1
CS Tunari – FC Caracal 1-0
ACS Berceni – CS Ştefăneşti 0-4

Etapa se încheie cu meciul de azi dintre Vişina Nouă şi Cernica

Vezi aici clasamentul actualizat al seriei a III-a după disputarea acestor meciuri

4 de comentarii pentru "Surprize mari în prima etapă a returului Ligii 3!"
 1. Chiajna spune:

  La multi ani pt fratele meu Dragan de la Domnesti !!!

 2. anonim spune:

  Bravo Tunari tineti-o tot asa.

 3. buhac constantin spune:

  Felicitari echipei din Domnesti ! Va rugam sa postati clasamentul real ..
  La multi ani Dragane ! La echipe mult mai mari asa cum este valoarea ta ! Domnestiul sa fie doar o rampa de lansare .

 4. buhac constantin spune:

  Ce surpriza a fost ca Domnestiul a invins Afumatiul ?In tur cat a fost scorul ? Puneti niste titluri si ipronosticuri de te doare capul .Rezultatul unei partide de fotbal nu este influientat de numarul de autocare si numarul de suporteri care fac deplasarea ci de daruirea jucatorilor din teren .Eu cunosc o zicala Carrnatii Afumati nu se strica dar nici proaspeti nu sunt !Pacat de deplasarea facuta de zeci de suporteri care puteau sa cante langa neveste in ziuade 8 Martie urmatorul refren
  Nu am venit sa ne plimbam
  Am venit sa castigam EXPERIENTA , ha,ha,ha,

 5. […] Cum Ilfovsport a anunţat ieri, Singurul rezultat în sfera normalului a fost cel de la Clinceni, acolo unde Baloteştiul a învins c… […]