Supersocial | 5 meciuri de fotbal pentru o cotă de 16.87. Pariem și pe barajul U. Cluj – Dinamo

joi, 19 mai 2022

Zilele de weekend, 20-22 mai 2022, ne aduc multe evenimente sportive. Ilfov Sport pariază pe niște partide așteptate cu mult interes, inclusiv pe prima manșa a barajului U. Cluj – Dinamo.

Cele mai interesante opțiuni ale redacției noastre vă sunt împărtășite pentru a vă bucura de o analiză amănunțită din partea noastră.

Așa că treceți la pariat, responsabil și cu inteligență. Succes!

Pariem numai pe fotbal.

Urmariti predicțiile Redactiei IlfovSport in SuperSocial!

1. U. Craiova – Farul Constanța, pronostic 1

Este un meci de orgoliu pentru cele două echipe, însă formația lui Laurențiu Reghecampf așteaptă barajul european. Va trata meciul serios, Farul e echipa la ultimul meci oficial din acest sezon.

2. Real Madrid – Betis Sevilla, pronostic GG3+

Zarurile sunt aruncate pentru gazde care sunt cu gândul la finala Champions League cu FC Liverpool. Așa că mizăm pe multe goluri în această partidă.

3. U. Cluj – Dinamo, pronostic 1X

Formația de pe Someș, antrenată de Erik Lincar, nu poate pierde o mare șansă de a promova. Acasă, probabil cu peste 20.000 de spectatori, va fi extrem de dificil pentru Dinamo, care încearcă totuși imposibilul la partida retur de peste 7 zile.

4. Atalanta Bergamo – Empoli, pronostic GG3+

Un meci fără miză în ultima etapă a campionatului italian, fără niciun fel de miză în clasament. De aceea, va fi un psectacol cu goluri marcate de fiecare dintre formații.

5. Arsenal Londra – Everton, pronostic 2

Arsenal are neapărat nevoie de victorie ca să poată prindă locul 4 de Champions League. Asta dacă Tottehnham se încurcă. Everton s-ar putea salva de la retrogradare chiar și cu un eșec.

Niciun comentariu

adauga un comentariu