„Stra-Bunica” lui Bunica este la Tunari! (galerie foto)

Dum, 03 aprilie 2011

Cei peste 500 spectatori prezenti ieri pe cocheta arena din Tunari au asistat la un adevarat derby al orgoliilor intre vecinele de clasament, CS Tunari (locul 8 ) si FC Voluntari (locul 7).
Pe toata durata partidei am asistat la un joc bun facut de cele doua combatante bazat pe posesie si contraatacuri rapide.
In minutul 27, Cristian Becali patrunde in suprafata de pedeapsa si este acrosat de fundasul stanga iar centralul Dan Botescu dicteaza fara ezitare lovitura de pedeapsa. Penalty-ul este executat impecabil de Marian Vlada si CS Tunari deschide scorul si drumul catre victorie.
Voluntariul da o replica serioasa si are cateva ocazii de gol inainte ca Elvis Stan sa aduca egalarea in minutul 38, atunci cand primeste o centrare de pe partea stanga  a atacului si trimite mingea in poarta cu capul fara nici o sansa pentru portarul tunarean.
Soarta partidei a fost decisa cu doar doua minute inainte de fluierul de final al primei reprise – Lucian Zoicas deviaza in poarta sutul de la 20m al aceluias Vlada.
Rezultat  final 2-1 pentru gazdele de la CS Tunari care urca o pozitie in clasament in detrimental oaspetilor de la FC Voluntari, provocand o stare nu prea buna edilului Pandele si vedetei Antena1 Gabriela Vranceanu, prezenti la meci.
La final nu putem sa adaugam decat tehnicianul oaspetilor, Romeo Bunica, si-a gasit la Tunari inca o ruda apropiata, asta conform spuselor antrenorului gazdelor de la CS Tunari, Virgil Nitoi – “Spuneti-i lui Bunica ca si-a gasit ….Strabunica!” 🙂

Oficialii partidei
Arbitru: Botescu Dan Grigore – Bucureşti 
Asistent: Mihalcea Alexandru – Muntenii Buzău
Asistent: Burlacu Florin Liviu – Urziceni
Observator: Crangasu Decu – Ploieşti
Observator: Niţu Dan – Alexandria

[nggallery id=2]

Comments are closed.