Știrea de astăzi, în Europa: Crina Pintea s-a transferat la Gyor!

sâm, 15 decembrie 2018

Evoluțiile bune ale pivotului nostru, la acest Campionat European, ce se desfășoară în Franța, n-au rămas neobservate, iar oficialii clubului maghiar Gyor au și luat decizia s-o transfere imediat pe jucătoarea noastră, având drept de joc și în Liga Campionilor. De altfel, primul meci al anului 2019 va fi o ciocnire între titanii Gyor și CSM București, două rivale ale acestui sport, ocupantele locurilor 1, Gyor, și 3, CSM, ale ultimei ediții de Champions League.

„Sincer, nu aş fi vrut să fac lucrul ăsta acum, însă, m-am obişnuit să-mi fie greu. Aşa a fost mereu, nu pică nimic din cer pentru mine. Va fi greu şi de data asta, voi munci să-mi câştig locul acolo”, a declarant Pintea. Și are dreptate românca, pentru că la Gyor există, deja, trei pivoți, iar lupta pentru titularizare este foarte aspră. În competiție se află olandeza Yvette Broch, de 28 de ani, Kari Skaar Brattset, Norvegia, de 27 de ani, cât și maghiarele Dora Kellerman și Emoke Varga, ambele de doar 18 ani.

În presa românească s-au făcut și anumite speculații, referitoare la faptul că și CSM București ar fi dorit-o pe handbalista care juca la Issy Paris, dar Gyor ar fi pus 50.000 de euro pe masa celor de la Paris și așa a obținut semnătura Crinei. Se pare, însă, că această sumă este doar o știre neverificată, mai ales că Pintea va sta la Gyor doar până la finalul acestui sezon, adică preț de șase luni. Și tot la capitolul zvonuri, se aude că CSM București ar fi obținut acordul jucătoarei să se transfere la București, dar din sezonul 2019/2020.

Ionel Pană

Comments are closed.