Ştefăneşti – Afumaţi 2-2 / Egal dramatic care duce Berceniul în Liga a 2-a!

vin, 26 aprilie 2013

Vineri după amiază, derby-ul din liga a 3-a, seria a 3-a, Ştefăneşti – Afumaţi s-a terminat cu un 2-2 dramatic, scor perfect pentru ACS Berceni.

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVETEXT

Echipele au fost:

Ştefăneşti: Manciu – Tudor (Oşca 78), Marinescu, Voineag, Stancu – Cataramă (Farmache 72), Albert (Slobozeanu 46), Voinea, Anton – Negoescu (Nechita 62), Bălan.

Afumaţi: Obretin – Vincene, Vrabie, Mogoş, M. Ştefan – Robicek, Piko (Popescu 86), Surugiu, Enache – Zaharia, Vlada (Petre 93)

Ştefăneştiul a jucat în deplasare derby-ul cu Afumaţi, suporterii oaspeţilor venind în număr mare la stadion, 250 din totalul de 400, iar asta s-a văzut imediat, Alin Zaharia deschizând scorul în minutul 4 după o centrare superbă a lui Enache de pe dreapta.
Au urmat două ocazii rarisime pentru gazde, dar Obretin a scos fantastic în faţa lui Marinescu şi apoi a lui Voinea.

Apoi, în minutul 38, Piko, fostul om al Craiovei, prinde un şut de generic care se opreşte în vinclul porţii lui Manciu. Apoi urmează o repriză a 2-a cu puţine momente importante, dar cu Afumaţiul la conducerea jocului. Totul părea că se duce spre o victorie a oaspeţilor, dar urmează un final nebun.

VEZI AICI CLASAMENTUL ACTUALIZAT

Mai întâi, Slobozeanu şutează din careu în minutul 91 sub bară, după ce Vlada nimereşte transversala, aproape să facă 0-3, se face 1-2.

Apoi, nebunie totală, Vincene face un penalty stupid, dar fără îndoială, iar Bălan face 2-2, un egal perfect pentru Berceni care este ca şi promovată!

2 de comentarii pentru "Ştefăneşti – Afumaţi 2-2 / Egal dramatic care duce Berceniul în Liga a 2-a!"
  1. buia spune:

    afumati a dat cu bata in balta, pacat

  2. Cristi spune:

    Nu mai avem cuvinte despre fotbalul din Ilfov .Caracal beneficiaza de orgoliile Ilfovenilor .Pentru echipele din Ilfov o fi mai ieftina o deplasare la Caracal si Visina decat una la Tunari si Clinceni ?