Steaua – Chelsea 1-0 / Am dat biletele la meciul „secolului”

vin, 08 martie 2013

După cum am promis, Ilfovsport s-a ţinut de cuvânt şi i-a trimis pe Ionuţ Coza şi Răzvan Cernat la meciul din Europa League, Steaua – Chelsea, meci în care cei doi au asistat la o nouă minute a clubului nostru.

Cei doi norocoşi au participat la concursul lansat de Ilfovsport pe pagina noastră de Facebook. Primul a strâns, până miercuri  la ora 23, cel mai mare număr de like-uri pe facebook, 54. Ionut Coza și-a mobilizat cel mai bine prietenii, în timp ce pe locul secund a venit Adrian Sandu, cu 48 de like-uri.

Al doilea câștigător este Răzvan Cernat, pentru cea mai haioasă povestire pe facebook (Pe stadion la Farul la meciul cu dinamo, galeria Farului striga: “niciodata caine” la care un copil raspunde: “intotdeauna peshte” apropo la faptul ca se autointitulau rechini:)), acesta fiind ales de juriul Ilfov Sport, format din Cristian Manea, Narcis Drejan și Daniel Nazare.

Poate o parte din voi nu aţi, crezut, dar cei doi norocoşi sunt doar o picătură într-un ocean de premii pe care Ilfovsport îl pune la cale de acum încolo. Noul concurs pe care echipa noastră îl lansează este: Ghiceşte scorul la meciul Berceni – Ştefăneşti şi poţi câştiga un abonament pe un an la revista noastră.

Ilfovsport felicită câştigătorii concursului precedent şi urează succes celorlalţi în viitoarele concursuri!

Comments are closed.