Sportul – Otopeni 0-5 / Minivacanţă cu ochii la Botoşani

vin, 10 mai 2013

Miercuri seara, în Giuleşti, a avut un antrenament cu public al Otopeniului, în care s-au jucat cu tinerii fotbalişti ai Sportului Studenţesc. Fără tragere de inimă în prima repriză, ilfovenii au marcat o singură dată, prin Sorin Pană, care a transformat în gol o lovitură liberă. După pauză, Otopeniul a avut nevoie de aproape 20 de minute pentru a exploda, Gabi Ion spărgând gheaţa în minutul 66. A urmat după trei minute şi Lucian Pârvu, pentru ca goleadorul Pălimaru să îşi treacă şi el numele pe tabelă cu două reuşite pe final de meci.

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL LIGII A II-A

Scorul de 5-0 nu i-a încălzit prea mult pe ilfoveni, care aşteptat un egal la Năvodari pentru a rămâne în cărţile promovării, dar Săgeata a câştigat şi s-a distanţat un pic, având şi un meci mai puţin jucat. În runda din weekend va avea loc marele derby dintre Botoşani şi Săgeata, meci în care Otopeniul le va ţine pumnii gazdelor pentru o victorie care ar trage înapoi formaţia din Năvodari şi le-ar mai da un pic de speranţe ilfovenilor pentru al doilea loc promovabil. Cât despre Otopeni, elevii lui Viorel Ion au weekend liber, neavând adversar în această etapă.

Sportul Studenţesc – CS Otopeni 0-5 S. Pană (32), L. Pârvu (69), Pălimaru (81, 90+3)

SPORTUL: Ispas – Ştefănescu, Simerea, Alexandrescu, Leafu, Dobrin (cpt.), Milea, Geampalia, I. Radu (46 Stănici), M. Vlad (70 Barbu), Nicolici
Antrenor: Daniel Timofte

OTOPENI: Bucuroiu – Bardu (40 Roman), Dedu, Cl. Dumitrescu (80 Prodan), Vătavu, C. Marin, Dobrescu, L. Pârvu (72 Ghiţă), G. Ion, S. Pană, Pălimaru (cpt.)
Antrenor: Viorel Ion

Comments are closed.