Soluții pentru etapa intermediară. Afumațiul vrea să joace pe sintetic

mie, 21 martie 2018

Vremea continuă să fie un aprig adversar al echipelor din primele trei eșaloane competiționale

Responsabilii ligii secunde în Comitetul Executiv al FRF analizează, la propunerea grupărilor care evoluează în fotbalul mic, posibilitatea ca etapa programată la finalul acestei săptămâni să fie amânată. O decizie în acest sens ar urma să fie luată, foarte probabil, în cursul după amiezei de astăzi. Dacă se va amâna această rundă, la solicitarea formațiilor de la nivelul eșalonului secund, grupările din Liga a II-a vor reveni în campionat la mijlocul săptămânii viitoare când se vor derula meciurile etapei cu numărul 23 amânată la ora programării inițiale tot din cauza vremii nefavorabile.

Nu va fi ușor nici cu acel prilej pentru formațiile organizatoare să asigure terenuri bune de joc. CS Afumați, formația care ar urma să evolueze, acasă, în compania Sportului Snagov se interesează deja de posibilitatea ca meciul dintre cele două formații ilfovene să fie organizat pe un teren sintetic în condițiile în care gazonul din Afumați are șanse minime să se prezintă corespunzător la ora jocului de miercurea viitoare.

1 comentariu la "Soluții pentru etapa intermediară. Afumațiul vrea să joace pe sintetic"
  1. dan spune:

    meciul dintre csafumat si snagov de miercuri 20martie pana la urma se va juca pe stadionul din afumati sau se va juca pe vreun teren sintetic cum scrie in articolul de mai sus