Și-a revenit Michael Schumacher și poate să vorbească?

mar, 13 aprilie 2021

Celebrul campion mondial se recuperează după o accidentare gravă la cap, eveniment petrecut la Grenoble, Franța, în anul 2003, în timp ce se afla la schi. Tratamentul cât și progresele făcute în toată această perioadă au fost ținute secrete, după cum a dorit familia.

Cu toate acestea, după informațiile tabloidului britanic Express, se pare că vom afla aproape totul despre fostul pilot de Formula 1, când va apărea documentarul numit ”Schumacher”. Superstarul sportiv nu a mai fost văzut în public de la groaznicul incident de schi din Alpii francezi, din decembrie 2013, când septuplu campion de F1 a suferit leziuni cerebrale grave. Starea actuală a lui Schumacher este necunoscută, deoarece membrii familiei și cei mai apropiați prieteni n-au dezvăluit nimic din ceea ce se întâmplă cu marele campion.

„Dar milioane de fani ai lui Schumi vor putea vedea acum un videoclip nou, ce anunță crearea unui documentar complet”, se spune în Express. Familia lui Schumacher este cea care a devenit deschisă și a lăsat camerele să înregistreze starea pilotului. Sunt imagini private, în acest documentar, permisiunea fiind acordată cameramanilor germani Michael Veh și Hans-Bruno Kamertons. Pandemia de coronavirus a amânat premiera documentarului, în care, pe lângă Michael Schumacher, apare întreaga lui familie – soția Korina, fiica Gina-Maria, fiul Mick, cât și fratele său, Rolf.

Așa cum scrie presa internațională, Korina Schumacher a transmis recent cererea soțului ei de a se limita informațiile din film, despre starea lui de sănătate. Asta înseamnă că Michael Schumacher poate comunica cu oamenii și că recuperarea merge într-o direcție bună – dar se vor afla mai multe doar atunci când documentarul va fi proiectat pentru prima oară.

Niciun comentariu

adauga un comentariu