Secetă de goluri pe ploaie torenţială

sâm, 04 decembrie 2010

Pe o vreme cumplită, cu ploaie torenţială şi un teren impracticabil, FC Snagov a terminat turul Ligii a II-a cu un egal nul în faţa propriilor suporteri, într-un meci disputat azi de dimineaţă de la ora 11 împotriva Viitorului Constanţa.

Conştienţi că “floricelele” nu vor avea niciun succes pe un astfel de teren, mustind de apă, elevii lui Laurenţiu Reghecampf aflat la primul meci pe banca Snagovului, au folosit cea mai bună armă avută la dispoziţie: şutul de la distanţă.

Aşa că Nistor a fost primul care şi-a încercat norocul spre buturile lui Popa, încă din startul partidei. A urmat cea mai frumoasă fază a meciului, atunci când Viorel Dinu a trimis o boltă superbă de la 40 de metri, sesizându-l pe portarul oaspeţilor ieşit dintre buturi, dar Popa a ajuns mingea in extremis.

Bereşoae a urmat exemplul colegilor săi cu un şut direct de la circa 18 metri de poartă, dar nici de această dată tabela nu s-a schimbat şi cele două echipe au intrat la pauză cu acelaşi scor din primul minut. Oaspeţii însă au avut şi ei câteva tentative de a înscrie, cea mai importantă fiind ocazia lui Hertu, care nu a reuşit să înscrie din cauza bălţilor.

Repriza a doua a fost la fel de săracă în ocazii, doar şutul lui Radu din final de meci, putând să fie demn de remarcat. Balonul expediat de la 25 de metri de mijlocaşul Snagovului a fost respins cu greutate de Popa de sub bară.

Snagovul încheie turul pe locul 12, cu 17 puncte şi îşi face griji mari pentru retur. Asta deoarece următoarele trei clasate după formaţia ilfoveană se află la egalitate de puncte, câte 14 pentru fiecare şi lupta pentru evitarea retrogradării este mai deschisă ca niciodată.

Iată şi echipa folosită azi de Snagov: Oghinciuc – M. Dumitru, Ad. Popa, Zeciu (cpt.), I. Voicu, Bereşoae, Al. Radu, Petrea, R. Iancu, V. Dinu, Nistor. Au mai jucat: I. Mihai, I. Adam, C. Cristea
 

Comments are closed.