Se joacă Bragadiru-CS Afumați? Incertitudine pe ”Magnetica”

mie, 26 septembrie 2018

Programul etapei cu numărul VI din C2 cuprinde și jocul dintre CSO Bragadiru și CS Afumați

Partida este programată pentru sâmbătă, pe stadionul Electromagnetica, dar desfășurarea ei este incertă la acest moment. Gruparea condusă de la startul campionatului de Dumitru Tudor nu a organizat meciul precedent, cu CSM Oltenița, și omul de fotbal și-a anunțat plecarea de la echipa ilfoveană care ar fi exclusă din campionat dacă nu onorează disputa de sâmbătă.

”Noi ne pregătim normal și am cerut responsabilitate maximă jucătorilor. Nu știm clar dacă meciul se dispută, am auzit că ar fi ceva încercări de a restabili situația prin preluarea echipei din Bragadaru de altcineva. Sper să jucăm pentru că așa este normal într-o competiție pe care toate participantele ar trebui să o respecte”, a punctat antrenorul echipei din Afumați, Vasile Neagu.

7 de comentarii pentru "Se joacă Bragadiru-CS Afumați? Incertitudine pe ”Magnetica”"
 1. dan spune:

  pana la urma cum ramane cu meciul dintre bragadiru si afumati se joaca meciul sau nu ce a decis conducerea echipei din bragadiru aveti vreun anunt oficial din partea conduceri din bragadiru sau nu si can se va anunta daca se joaca sau nu

 2. Anonim spune:

  Bragadiru s a retras!

 3. Anonim spune:

  De unde stiti ?

 4. Anonim spune:

  Rusine mare pt. Bragadiru. Pt. Cei care. Nu au facut nimic pt. Sport. In. Orasul cu un potential. Financiar enorm. Nu sport, nu investiti cartierele noi., etc. Etc. Au o realizare cu care se pot mindri. Au distrus munca unor oamani care au vrut sa faca ceva pt. Sport in. Orasul. Bragadiru. Au distrus. Sperantele. Unor. Tineri care au crezut in ei. Au muncit cu entuziasm. Sa reprezinte cu cinste. Bragadiru au reusit, dar au fost mintiti. Nu au fost respectati. Au fost pacaliti. Financiar. Dati. Afara. Nu au lasat. Oameni care se pricep la sport, i au indepartat. Pt. Ca ince puse. Sa fie respectati de cetateni pt. Ce faceau pt. Sport. Pt. Comunitate.

 5. antreprenorul spune:

  Asa este. Ai dreptate anonimule. Dar fa ceva cu scrisul si scrie cum trebuie, ca te faci de ras. Ideile si cuvintele tale sunt bune, dar trebuie sa le scrii gramatical, altfel nu te crede nimeni. Daca sti mai multe, ai curajul si scrie.Nu-ti fie teama. Pune si prietenii si apropiatii sa scrie, sa demascam odata aceste uneltiri.A venit ala cu grade la pensie si a preluat el cu forta, echipa gata promovata, cica asa a zis primarul. Mai vroia si premiere, parca luptase el la promovare. Nu cred ca mai vedem curand performanta in fotbal la Bragadiru, atata timp cat la conducere sunt astfel de oameni care pun pe primul plan buzunarul lor.

 6. antreprenorul spune:

  Nu putem spune sa fie rusine orasului Bragadiru. Orasul nu are nicio vina, doar cei cativa care-l conduc. Oamenii de fotbal din Bragadiru isi doreau sa aiba o echipa la Liga III-a.Unii erau bucurosi ca o sa mai apuce sa vada echipe bune la Bragadiru, la meciuri de cupa sau in campionat. Ganditi-va, pe ala cu grade care a distrus echipa, l-a angajat primarul, seful politiei locale, ca sa distruga tot ce s-a construit in sport pana acum.