SC Popești Leordeni-CS Afumați 4-3 Calificare cu multe goluri

vin, 13 august 2021

Cele două formații ilfovene au oferit un meci spectaculos în turul II al Cupei României

Descătușare ofensivă, la Popești Leordeni, în disputa gazdelor cu CS Afumați cuprinsă în programul turului secund din populara competiție a surprizelor, Cupa României. După un meci cu multe goluri, șapte, mai departe merge formația antrenată de Valentin Ivan care a luat, astfel, o adevărată gură de oxigen înaintea startului în noul sezon

Calificare conturată de la pauză

Echipa gazdă a deschis culoarul către calificarea în fața următoare a întrecerii încă de la pauza disputei cu CS Afumați. Marian Vlada, Alin Pătrașcu și Dragoș Nicolae marcau în contul gazdelor, în primele 45 de minute, făcând inutil punctul vizitatorilor trecut în dreptul lui Vlad Tudorache. Actul secund le-a aparținut oaspeților, goluri Sabin Alexe și Mugurel Dedu, în timp ce Popeștiul a mai contabilizat o reușită a lui Cosmin Ilie suficientă pentru o calificare meritorie în turul III al competiției. Ambele formații ilfovene anunță un tonus bun înaintea startului în noul sezon, programat pentru 28 august, în care primele obiective, în dreptul ambelor competitoare, este legat de calificarea în play-off. Faza a III-a în Cupa României este stabilită pentru data de 25 august 2021. În acest tur vor participa 52 de echipe: 38 calificate din Faza a II-a şi 14 echipe din Liga 2 se vor înfrunta în cele 26 de meciuri.

1 comentariu la "SC Popești Leordeni-CS Afumați 4-3 Calificare cu multe goluri"
  1. Licenta Pro spune:

    A fost 4-3 pentru Popesti, dar Afumati au echipa foarte buna, au luat toti jucatorii buni…. sigur vor promova in liga 2 a….