Satelitul Chiajnei, în formă maximă! Victorie cu divizionara secundă Unirea Slobozia

joi, 05 februarie 2015

2-1 cu Concordia Chiajna, 4-0 cu CS Tunari, 6-2 cu CS Snagov, 2-0 cu Unirea Slobozia. La prima vedere aţi crede că sunt rezultatele unei echipe din Liga I. Echipa din Liga a III-a, satelitul Chiajnei, Concordia II, merge excelent în această perioadă de iarnă, de când la cârma echipei se află Laurenţiu Diniţă, secondat de Robert Panduru.

Concordia II Chiajna a mai făcut ieri o victimă, de această dată echipa din Liga a II-a, Unirea Slobozia, unde antrenează Adrian Mihalcea. Au lipsit Moldovan, Pencea şi Ciobanu, accidentaţi, dar au evoluat Udrea şi Muscalu, doi fotbalişti aflaţi în probe la echipa din Liga a III-a a Chiajnei. Gudea, Raiciu şi Florin Răsdan se află cu prima echipă a Chiajnei în Cipru. Alin Stoica, la 35 de ani, a evoluat în amicalul de ieri cu Slobozia şi speră ca până la începutul returului să se pună la punct cu pregătirea fizică. Oficialii echipei din Chiajna susţin că Stoica trage din greu, alături de copiii de la Chiajna.

VEZI IMAGINI DE LA ACEASTĂ PARTIDĂ

Următorul joc al echipei a doua va avea loc la 11 februarie, pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi, apoi la 14 februarie cu CS Baloteşti, 18 februarie cu Metaloglobus, la 21 februarie, cu Dinamo II şi la 28 februarie cu Viitorul Domneşti.

Chiajna 2 - Slobozia _ Amical 01 _ BrandConcordia II Chiajna – Unirea Slobozia 2-0 (1-0)

Au marcat: Ilie (pen.), Alin Răsdan

Concordia II Chiajna, prima repriză: Voicu – Calu, Ilie, Albu, Fota – Ciumacenco, Kofi, Momodou, A. Răsdan – Anton, Răducanu.

Concordia II Chiajna, repriza a doua: Cojocariu – Vartanian, Şerban, Gwando, Savu – Alin Stoica, Udrea, Muscalu, Militaru – Lemac, Răducanu.

Antrenor: Laurenţiu Diniţă

Comments are closed.